@
ca5per: Tak nevím o jaké nové normě píšeš, ale Kodi primárně doporučuje používat všeobecně rozšířený standard, tzn. formát SXXEYY, tedy s vedoucími nulami pro čísla sezon i epizod < 10. Ano, je natolik flexibilní, že připouští (z historických důvodů) i alternativní číslování, tedy např. S1E1. Ale tohle nikdo rozumný už dnes používat nebude. Právě proto, že jsou velmi často tyto informace předávány právě ve formě textových řetezců, ve kterých je ta případná vedoucí nula důležitá.
TMM už léta nepoužívám, takže si nepamatuji, zda se tam formát SXXEYY dá nastavit, ale bylo by nelogické, kdyby ne. Takže řešením je ty nfo soubory vytvořit znova a s číslováním epizod ve formátu SXXEYY. Tedy s vedoucími nulami pro čísla sezon i epizod < 10.
I když, když o tom přemýšlím, tak ona asi nebude chyba v nastavení TMM, možná to bude spíše v tom, jak máš pojmenovanou tu strukturu zdrojových dat. Pokud se nemýlím, tak doplněk titulky pohledává podle jména seriálu (TVShowTitle) a pak podle názvu epizody (Title). Ale neznám tvůj setup, takže asi konkrétněji neporadím.
Ale jak jsem už napsal, já jsem se tímhle zabýval naposledy před několika lety. TMM už nepoužívám, tedy ne pro hlavní knihovnu, pokládám to za zbytečný krok navíc. Scrapery fungují dobře a většina titulů už ve veřejných databázích (TMDb) je. A pokud ne, tak ji tam opravím nebo doplním a prospěji tak ostatním v komunitě.