Díky za perfektní doplněk. Jede výborně, ale jen do verze 0.1.1. Jakmile aktualizuji na verzi 2.x, začne to psát: "Nepovedlo se získat informace o videu." A to jak pro CZ, tak pro SK ligu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Vydal jsem v0.2.4, která by měla vypsat hlášku ze stránky Tipsport, při nějakém problému. Například potřeba aktualizovat obchodní podmínky, pro sledování streamu. To by mohl být důvod, proč ve verzi 0.1.1 stream fungoval a ve verzi 0.2.x ne.
Já mám zase jiný problém, mám 2 x minix 8h plus a na jednom to jede v pohodě, a druhý vypisuje hlášku - stream ještě nezačal -, ale přitom už běží. Několikrát jsem komplet kodi odinstaloval a zase nainstaloval, ale bez úspěchu. Oba minixe mám samozřejmě přihlášeny na 2 různé registrace. Neví někdo, co s tím?
Dnes jsem to znovu přeinstaloval, hokej se ale hraje až v pátek, pak dám vědět, jak to dopadlo. Jen mě zaráží, že ty minixy jsou identický, ale šlape to jenom na jednom. Uvidíme v pátek s novou verzí.
Příteli, tak jsem dnes pustil hokej a opět stejná hláška - stream ještě nebyl spuštěn-, Addon aktualizován na 0.2.4.
Log jsem nenašel, neb složka xbmc kodi files je prázdná, kde tedy ten log mám hledat? Jsem z toho jelen.
Teď mě nenapadá, jak to vyřešit. Jelikož jsi jediný, který se ozval s tímto problémem, tak nevím v čem by mohl být problém. Napadlo mne zkusit Kodi přeinstalovat, ale psal jsi, že to jsi už zkoušel. BTW co za systém používáš?
EDIT: Ještě mě napadlo, jestli se jedná o Android a ty se můžeš připojit k příkazové řádce, tak můžeš dát hledat ten log pomocí příkazu 'find / -name kodi.log'
Xsichtik - tak jsem to nakonec rozchodil, ani nevím jak. Ve snaze ti poslat log, jsem naistaloval doplněk Log Viewer for Kodi, spustil ho a k tomu spustil hokej a ono se to k mému údivu rozjelo. Díky za ochotu mě pomoci.
A když se pokusíš spustit stream na stránkách tipsport.cz, tak se stream normálně spustí nebo vypíše nějakou hlášku typu "Je třeba vsadit minimálně 30,- Kč"?