• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Mnoho let používám tuto větu-kde jsi si to koupil-tam at Tě to nainstalují,a nebo se to nauč.Zmínil jsem tady klíče-nepatří to sem-jenom krátce,na internetu byly obnovovány na všechny kodovací systémy,ale lidé byli líní si to najít a nedej bože si to sami udělat..Dnes je toho méně.Každý by si měl uvědomit na co se chce dívat,co ho zajímá a podle toho si pořizovat přístroje a co je schopen za své záliby zaplatit a co se k tomu musí naučit.,aby neříkal stále-mě to nejde.

Citovat
@harrym : Tyhle služby, rozuměj WS, Filmy online, Soubory online a.j., jdou mimo mě.
Dosáhl jsem jistého vzdělání a postavení ze kterého mi plyne i finanční benefit.
Tedy mám na to abych si zaplatil IPTV - plnou nabídku včetně HBO Go a platím Netflix a platím Apple TV protože máme doma plno Apple hraček. Myslím že co do legálnosti mám pokryto 80% z streamovacích služeb.
Co se KODI boxů týká tak v nich mi jde o tři doplňky :
a) Tvheadend client - centrální repo
b) TELH - ofikl CZ/SK repo
c) HBO Go - centrální repo.

Fakt nemám potřebu využívat pochybné streamovací služby které do budoucna budou mít jepičí život a díky restrikcím jich plno ukončí svou činnost.

Jen jsem se divil že je tu 70k klientů kteří těchto pochybných služeb využívají.
No ta CZ/SK nátura se i po 30 letech po revoluci prostě nezapře.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
harrym-cituji "Co se týče kauzy "zloděj okradá zloděje", tak postižené plně chápu".
Někdo někoho okradl?Někomu SC nefunguje?
Ti "postižení" jsou pouze postižení svou leností a blbostí.
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Popravde, nefunguje. Ja aj moj bracho dostavame czsklib "video is not available" na vsetky novo pridane veci
https://photos.app.goo.gl/6TBgk3Ta6FuPFrsh9

Citovat
A proč to píšeš sem?Tady už žádná technická podpora nefunguje.Tedy piš na příslušné fórum.
PS-já s SC problém nemám...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Beitlj:

A najdes na tychto skuzbacj ktore sú legálne všetko čo potrebuješ? Hocijaky film,z roku 1945 napr?

K tomu ze slovaci a cesi sa nezapru....
Tieto podobne stream sluzby vyuzivaju aj omnoho bohatsi rakusaci,Nemci, atd

Jsem uživatel používající H9436 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Nvidia Shield TV (Android TV 8.0) 
Sony KD 49XF9005 (Android TV 8.0)
UPC ,Horizon Go,Netflix

Citovat
Bejtl:
Je jedno jestli máš pokryto 80 nebo 0...
A na serveru máš jenom fotky Big Grin

Citovat
@jpanak
pokiaľ tam nie je pred streamom "w" tak ešte nie je pridaný do pluginu SC. pravdepodobne je pridaný len do časti pluginu SC pre úložisko NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING ...
treba len vydržať , až to bbaron pridá , je sviatok chlapi kua , strpenie ... šak si stream stiahni priamo z webshare , keď nemôžeš vytrimati .

Citovat
Ahojte možno to sem nepatrí ale viete mi niekto poradiť kde nájdem novú aktualizáciu na kodi lebo nejde mi spustiť žiadny film a nedá sa mi ani prihlásiť na webshare ďakujem za vašu pomoc

Citovat
(01.5.2020, 20:53)Milosko78 Napsal(a): Beitlj:

A najdes na tychto skuzbacj ktore sú legálne všetko čo potrebuješ? Hocijaky film,z roku 1945 napr?

K tomu ze slovaci a cesi sa nezapru....
Tieto podobne stream sluzby vyuzivaju aj omnoho bohatsi rakusaci,Nemci, atd

Jsem audio a video-fil.
Má sbírka LP, kazet a CD čítá na 2 500 ks.
Co se týká video tématiky tak tam je to totožné.
A “filmy pro pamětníky” mám komplet před i po-válečnou tvorbu. Myslím tím naší.
Ať si to používá kdo chce, potrefený husy ...
Třeba teď si pouštím SK seriál Spadla s oblakov, Majku z Gurunu a ukazuji synkovi první totalitní Avengerku. :-)

TP-Link routery

Citovat
(01.5.2020, 20:51)kraftwerk007 Napsal(a): A proč to píšeš sem?Tady už žádná technická podpora nefunguje.Tedy piš na příslušné fórum.
PS-já s SC problém nemám...

a kde to mam pisat? vsak vznikol naprosty chaos pre nic poslednu dobu. fakt nechapem :|

Citovat
@beitlj: to je fajn, ze mas taku zbierku, ale napr. Sestra v akcii v slovencine v nej urcite nemas a nenajdes to ani na Netflixe, ani na HBO Go (ktore mam aktualne oboje zaplatene). Toto je napr. u mna dovod, preco mam aj predplatene WS.. :-)
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
@cache : Pádný důvod proč si pořídit warez ... Tongue
Tak to potom jo, to se nedivím. Jinak multijazyčné DVD stojí 5EUR a sada 1 a 2 dílu 7,5EUR.

TP-Link routery

Citovat
@beitlj: Můžeš mít předplaceno všech x streamovacích služeb včetně těch, co teprve vzniknou a mít doma sbírku všech disků, co se u nás vydaly a přesto bude existovat tisíce filmů a seriálů, které u nás legálně neseženeš. Také zdaleka ne každý má tvé "jisté vzdělání a postavení, ze kterého ti plyne finanční benefit". Tak si prosím odpusť to povýšené pohrdání uživateli SC.
P.S. A opravdu chceš tvrdit, že jsi nikdy, ale opravdu nikdy nepoužil nelegální obsah? Jakéhokoli druhu?

Citovat
@beitlj: ok, daj mi link, kde kupim take dvd so SLOVENSKYM dabingom, ktory bol len v telke a v ziadnej oficialnej distribucii a nejaky nadsenec ho zostrihal do 1080 ripu..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
(01.5.2020, 20:44)jpanak Napsal(a): Popravde, nefunguje. Ja aj moj bracho dostavame czsklib "video is not available" na vsetky novo pridane veci
https://photos.app.goo.gl/6TBgk3Ta6FuPFrsh9

Dám tomu čas pár tejdnů, ale pokud to bude "standardem", tak holt budeme krákorat. No a nebo bude muset stačit sosáč (jako husita jsem pod obojím 14 )...

Citovat
j panak
instal   z repa  Soubory Online  prihlasit se a najdeš co potřebuješ
cache
Sestra v akcii v slovencine 1-2 je na ul-----VideoRozlišení: 1920x1040Poměr stran pixelů: 1Kodek: AVCPočet snímků za sekundu: 23.976Bitrate: 2.5 MbpsAudioKodek: AC3Bitrate: 320 kbpsKanály: 2Audio stopy  sk

Citovat
Tak se to "vyřešilo" očekávaným způsobem. 14 Tituly s "video is not available" zmizely prostě z katalogu.

Citovat
beitlj: Ty seš tak akorát "pozér"...s benefitem 2

Citovat
Já osobně jsem tušil už pár měsíců, že se bude kolem WS/SC něco dít, ale počítal jsem spíše, že to bude v souvislosti s článkem 13 - proto jsem omezil už před časem dokup předplatného na WS. A určitě nejsem sám. Ono taky není proč to zbytečně tlačit, když slevová akce na předplatné je 3-4x do roka. Není to jak u sosáče, kde je sleva jediný den v roce.
Mně osobně je to naprosto volné, kdo mé peníze dostane - zda WS nebo KRA. Obojí ale ne.
Volné to však nebude WS, jelikož si troufám tvrdit, že finanční obrat jim z 1/3 až 2/3 tvoří de facto doplněk SC.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)