• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 22 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k výpadku od 19.4. a následné směřování fóra
Streamování z Webshare funguje - buď přes add-on "Soubory Online" v Kodi, a nebo si najdete příslušné video přímo na Webshare a pod videem je "Zobraz přímý odkaz" - ten si CTRL+C zkopírujete do schránky Windows, spustíte VLC Media Player -> Média -> Otevřít síťový proud... a tam to pomocí CTRL+V nakopírujete. A přehráváte. To snad zvládne i cvičená opice... Stream Cinema není v zásadě nic jiného, než načančaný katalog souborů (náhledy, informace, herci, atp.).

Citovat
Smile 
harrym: Já vím že WS je aktivní Big Grin jen píšu že v SO mi to nechce fungovat ..
Ale funguje mi tam přihlášení na HS.
A má otázka byla... Jestli někde nemám něco špatně nastaveno :)
Díky

Citovat
Problém je že Soubory Online i vyhledávač WS najdou tak 10% obsahu. Ze seriálu kterej sem nedávno sledoval přes SC nenajdu ani jednu epizodu. Přitom v historii WS ty soubory vidím a můžu je znovu stáhnout, ale vyhledat nejdou. Je nějaká možnost jak ty odkazy získat? Nějaké fórum?

Citovat
fakt by me zajimalo kdy to zacne fungovat a jestly zacne fungovat a jestly ne kdo vrati penize protoze dnes vydelat penize kdy radi korona

Citovat
A jéje ...
Ako vyjebať zo 70 000 - tak bych pojmenoval tuto debatu.
Ano nikdy jsem nepoužil žádný warez na mých zařízeních.
Ono se to na Apple dá velice špatně a na OS/2 Warp také.
A ano nemám vše ve své audio-video sbírce to také nechci, mám tam jen co se mě či rodině líbí.
Ale možná jsem se v 80tých letech pirátství dopustil, jako nezletilý, když jsme kopírovali kopírované kazety.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
@japadouch44: kdo by měl vracet peníze?

Citovat
beitlj - A koho zajímá co si děláš se svým applem? Proč to sem jako píšeš? Chceš nějakou radu, nebo někomu pomoct, nebo se pochlubit jakej seš intoš?

Citovat
nevíte ,kde by se dal sehnat slevový voucher na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING , tak jak je tomu na webshare?
Díky 1

Citovat
Big Grin 
(03.5.2020, 13:05)japadouch44 Napsal(a): fakt by me zajimalo kdy to zacne fungovat a jestly zacne fungovat a jestly ne kdo vrati penize protoze dnes vydelat penize kdy radi korona
Ty jsi dobrej.... 1 1 1
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
(03.5.2020, 10:38)czbob Napsal(a): login + heslo mám správně (můj email + heslo si pamatuji, přihlášení ověřeno i na WS), ostatní servery jsem zrušil, takže mám povolen pouze WS. A pořád chyba.

Jméno není email ale "uživ. jméno". Heslo si zkusmo napiš do řádku, kde vidíš zadávané znaky.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
(03.5.2020, 13:03)Kozel Napsal(a): Problém je že Soubory Online i vyhledávač WS najdou tak 10% obsahu. Ze seriálu kterej sem nedávno sledoval přes SC nenajdu ani jednu epizodu. Přitom v historii WS ty soubory vidím a můžu je znovu stáhnout, ale vyhledat nejdou. Je nějaká možnost jak ty odkazy získat? Nějaké fórum?

Je to z toho důvodu, že velká část videí má maskované názvy. Zkrátka to není na serveru jako "Aliens 1986 1080p.mkv", ale např. "x471df76g8r.mkv"

Citovat
A to je presne ono. Jak to ten Palo mohl indexovat? Takoveho obsahu. Jak to vsechno mohl najit...

Citovat
harrym - já ten název vidím v historii stahování, je to pojmenovaný správně i s číslem dílu, spíš si myslím že to jsou soukromé soubory od kterých majitel poskytl odkazy do SC a snad i na nějaký fóra, ale zatím hledám marně. Jestli ty odkazy byly jenom v SC tak je to v pr..

Citovat
Panovi BBaronovi uz neverim nic. ulozisko Kra NEMA ziaden vlastny obsah. Asi len zostava pockat na inu vhodnu alternativu pluginu pre webshare.

Citovat
Mám od středy novou "krabičku". Tak tomu říká manželka. Totální zklamání s přehrávačem Tesla kterému po půl roce odešla optika a po 4 hodinách přehrávání (ženský, korona + seriál s 300 díly) se začal obraz rozpadat na kostky. Reklamace v alze nedopadla dobře, vrátili mi to nastavený na nějaký účet google (v servisu zapoměli to nastavit na default) a s nefungujícím ovladačem. Tak jsem rovnou koupil jinde Evolveo 8K. Výkonu má přehršel. A není to TechnickySlabé jako TESLA. Tak a na té nové krabičce jsem nainstaloval KODI a vše zprovoznil. Včera ještě jsem se dívali na seriály z MovieCincemy a dnes nic, žádné video nefunguje, nic to nedokáže najít, jako by se to nepřipojilo k serveru. VIP mám ještě na 128dní. Jo a žádný plugin od BBarona dnes nefunguje.

Citovat
Přátelé já jsem taky nasrany a rad bych nekomu nakopal do zadele, jen nevim komu. Na webshare mam predplaceno jeste nejakych 160 dnu a SC opet nefunguje... Na me doporuceni si cca 30 lidi poridilo ATV box, zaplatili VIP ucet na WS a SC opet nefunguje...
Nicmene vsichni jsme vedeli ze jde o pololegalni sluzbu a situace podobneho nebo i horsiho typu jednou zcela urcite prijde. No tak teda co s tim? Vykaslu se asi na tohle forum, nic kloudneho zde se uz asi nedockam, na zkousku jsem si zaplatil mesic na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING, SC funguje na vsech zarizenich, vsichni doma jsou spokojeni a ja taky.
Preju vam vsem vsechno dobre a zaridte se podle sebe. 14

Citovat
Mám problém se zprovozněním doplňků Soubory online. Nainstaloval jsem z Xbmc, do přihlášení k Webshare zadal přihlašovací údaje. Vyberu z nabízených možností WS, kliknu na jakoukoliv nabízenou položku a ta se nespustí, jen vyběhne hláška "Chyba Soubory online", pro jistotu jsem změnil přístupové údaje na WS, abych měl jistotu, že nedělám nikde v přihlášení do Souboru online chybu. V doplňku SO jsem zadal tyto nové přihlašovací údaje znovu a stejně mě SO z každého linku vyhodí. Jak jsem četl, mnohým z vás SO jede. Umíte mi někdo poradit jak SO zprovoznit?

Citovat
Kdyby to chapal každy člen fora jako ty , jenže oni jen brečí a nadají že nejde . Tak zvolim jinou cestu . Hodně štestí panové .
LG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / ZidLG 86sm9000 / lg sk10y + lg spk8 / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2 / Panasonic DMP-UB900 / Zidoo z1000oo z1000

Citovat
(03.5.2020, 13:05)japadouch44 Napsal(a): fakt by me zajimalo kdy to zacne fungovat a jestly zacne fungovat a jestly ne kdo vrati penize protoze dnes vydelat penize kdy radi korona

delas si srandu jako vazne furt dokola precti si neco a pak tu pis nesmysli

(03.5.2020, 13:08)beitlj Napsal(a): A jéje ...
Ako vyjebať zo 70 000 - tak bych pojmenoval tuto debatu.
Ano nikdy jsem nepoužil žádný warez na mých zařízeních.
Ono se to na Apple dá velice špatně a na OS/2 Warp také.
A ano nemám vše ve své audio-video sbírce to také nechci, mám tam jen co se mě či rodině líbí.
Ale možná jsem se v 80tých letech pirátství dopustil, jako nezletilý, když jsme kopírovali kopírované kazety.

to je prispevek bych brecel

Citovat
(03.5.2020, 14:25)sachlj Napsal(a): Mám od středy novou "krabičku". ...Tak jsem rovnou koupil jinde Evolveo 8K. Výkonu má přehršel. ..

@sachlj:   Je to tohle? https://www.evolveo.com/cz/multimedia-box-c4
Kodi z Obchod Play ...všechny oficiální aplikace?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)