• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Saros- Problém s přihláčením nemám co to najde tak přehraje.Ale místo  Roger Waters  mi to najde např.Angel.Has.Fallen 2019,Joker 2019 a mnoho dalších 2019. Ještě skusím restart.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
paaani, ste super..

Citovat
Možná trošku mimo téma ale možná ne - jak to dělal původní stream cinema, že našel vždy odkazy na správný film? Soubor se podle historie stahování jmenoval třebas "klmnug45.mkv" ale byl přiřazen ke správnému filmu - bylo to tak, že bbaron ty filmy sám nahrával jako to teď dělá na svůj hosting, nebo jde vyrobit nějaký algoritmus který to najde?

Můj předešlý příspěvek - soubor na webshare vážně není k nalezení, za to tenhle plugin tedy nemůže, ale SC najde 4 verze. To ostatní s ostatníma seriálama co jsme procházel.

Citovat
Neni sance takto pojmenovany najít. On si to ulozil do databáze pod urcitym id.
To vyhledavani je spis problem u webshare. Mam v addonu nastavenej filtr jen videa a razeni od nejvetsiho. I ten rok nekdy dela problem. v2.2.0 jede jeste pres soubory online a tam ten filtr nastavenej neni, ale zas to najde i hovna jako jpg atd

Citovat
V nastavení Online jdou zadat přípony, které to nemá vyhledávat. Je to sice vopruz, ale dá se to trochu zredukovat.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Saros -restart a je to úplně stejné,ještě jsem to samé zkusil v A-Z.Výsledek stejný,ale Roger Waters The Wall 2014 najde bez problému.tak že je to divné,že ta 2.2.20 to najde a 2.2.21 ne ,když jak píšeš je to schodné.Takže návrat na 2.2.20 .Tam to najde na prvních místech.Je to super doplňěk!!!
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Pletes si to s verzi 2.2.0
Tak to delaj ty zapnuty filtry. Staci vypnout razeni od nejvetsiho a uz to vetsinou najde vse, jen v tom bude chaos

Citovat
Díky zkusím.

Řazení je opradu od největšího,ale nejsem si vědom že bych nějaký filtr dával.(2.2.21)
Na 2.2.0 to neřadí podle velikosti,ale najde mi to skoro vše,co je na CS.

Citovat
Diky moc!! Funguje.
Do prihlasovacich udaju NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING zadanzý kraviny a SC zase funguje!!

Citovat
(09.5.2020, 21:27)Saros Napsal(a): Pletes si to s verzi 2.2.0
Tak to delaj ty zapnuty filtry. Staci vypnout razeni od nejvetsiho a uz to vetsinou najde vse, jen v tom bude chaos
A prosím ta kde sa vypína filter zoradovania? Nech hľadám kde hľadám, neviem to nájsť. "webshare 2.2.21"nema žiadne nastavenia, teda aspoň som nenašiel. Diky

Citovat
(09.5.2020, 20:28)Saros Napsal(a): canár:
Vyresetuj nastavení SC, restartuj kodi a znova zadej login, heslo. Mas problem s přihlášením na ws. Nainstalovany zdejší repozitář máš?

.....zdejší repozitář máš?           Jaký........kontextové menu---XBMC KODI.nebo co máš na mysli.Jak jsem na jiné větvi psal,mam stejný problém se >>Soubory online<<a to cca půl roku nebo tak nějak.
Jinak dík za radu,ale........prd.
Podotýkám.že jsem se se odhlásil na všech za zařízeních na Webshare i betě.

Citovat
Tak jsem to řazení dal do nastavení a každý ať si zvolí. Defaultně podle relevance a vyhledávání je přesnější

http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...2.2.30.zip

Citovat
(09.5.2020, 22:48)canár Napsal(a):
(09.5.2020, 20:28)Saros Napsal(a): canár:
Vyresetuj nastavení SC, restartuj kodi a znova zadej login, heslo. Mas problem s přihlášením na ws. Nainstalovany zdejší repozitář máš?

.....zdejší repozitář máš?           Jaký........kontextové menu---XBMC KODI.nebo co máš na mysli.Jak jsem na jiné větvi psal,mam stejný problém se >>Soubory online<<a to cca půl roku nebo tak nějak.
Jinak dík za radu,ale........prd.
Podotýkám.že jsem se se odhlásil na všech za zařízeních na Webshare i betě.

...........a teď mi to řiká >>nelze se přihlásit na WS << nový doplněk http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...2.2.30.zip

...to sakra vim,ale proč?----reinstalace,odpojení,změna hesla.1000 x restart,default atd. 17

Citovat
Podivej se do souboru /userdata/addon_data/plugin.video.stream-cinema/settings.xml jestli tam mas spravne heslo. Login davas email?

Citovat
Saros: Jsem méně důvtipný než za koho mě máš.KDE? ten soubor hledat?
A login není email

Citovat
Kam zadavas login a heslo?

Citovat
@kiruj_svk
Bylo to tady řešeno mnohokrát, ale evidentně v tématech, která byla dle zdejšího admina "závadná" a neužitečná, takže je to pryč.  8
Nicméně stačí v seznamu filmů zmáčknout šipku vlevo, zobrazí se ti menu Možnosti zobrazení, kde nastavíš Všechna videa
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat
(10.5.2020, 0:55)Saros Napsal(a): Kam zadavas login a heslo?

Mám podobný problem, Kodi aj tv reštartované, skontrolovane heslo v .xml a stále vypisuje že sa nedá prihlásiť. SC 1.3.26

Citovat
@Saros
ďakujem pekne za skvelý doplnok
mne to funguje iba s verziou 2.0.1 čiže pomocou súbory online
posledné verzie mi nájdu odkazy avšak po kliknutí sa po chvíli len objaví na krátko akoby spúšťalo stream a v zápätí to "zdochne" ???
prikláňam sa k možnosti môcť zadať prihlasovacie údaje na WS v novších verziách doplnkov priamo cez zadanie údajov v doplnku
ak ešte nad tým eventuálne uvažuješ, ešte raz ďakujem
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat
(10.5.2020, 1:06)MarX69 Napsal(a):
(10.5.2020, 0:55)Saros Napsal(a): Kam zadavas login a heslo?

Mám podobný problem, Kodi aj tv reštartované, skontrolovane heslo v .xml a stále vypisuje že sa nedá prihlásiť. SC 1.3.26

Ahojte. 

Me to vyhazovalo taky, ze se nemuzu prihlasit, ikdyz jsem vse zkontroloval (aktualni 1.3.26 doplnek, heslo v xml), pak jsem to vsechno komplet preinstalnul a ted pro zmenu mi to vyhazuje chybu webshare..

Muze prosim nekdo pomoct? Pripojuji log.

Díky

Přiložené soubory
.txt   kodi.log.txt (Velikost: 64,87 KB / Stažení: 23)

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)