• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Nemas nainstalovany modul requests. Nainstaluj zdejsi repozitar

Citovat
Funguje to výborně, včetně aktualizace doplnku. Jedine co mi nejde ve verzi 2.2.30 je vyhledavani v  Trakt TV a chybne hledani v TV dnes, ale i tak jiz ted mi vyhovuje SC s timto doplnkem jeste vice nez puvodni SC bez tohoto doplnku. Dekuji moc Sarosovi za skvely doplnek i jeho aktualizace :-).
Android 7.1. 3 GB 64 GB ROM Amlogic S912 64bits

Citovat
Saroš-Ahoj,chtěl bych ti touto formou poděkovat za tvou práci.Vzhledem k tomu že mi online soubory nejdou spustit použil jsem tvůj doplněk 2.2.1 a nainstaloval tvé repo,vše okamžitě najelo ve starém sc .Opravdu skvělá práce!!!Mám jen malý dotaz ohledně doplňku 2.2.30 zda rovněž funguje i bez online souboru. Vip na WS mám,takže pokud by fungoval přeinstaloval bych doplněk.Dík za odpověď.

Citovat
Viete mi prosím poradiť v čom robím chybu?
V kontextovom okne dám vyhľadať a spustiť cez WS, film načíta, v hornej lište sa na pár sekúnd zobrazí upozornenie že spúšťa film ale nespustí a vypne ho... ??‍♂️

Citovat
@myrec:   - Že bys byl sice zaregistrovaný na Webshare ale neměl uplatněné VIP?
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Stejný problém.

Citovat
No tak to jsi frajer funguje uplne perfektne ! 15

Citovat
Komu nejde přehrát video, vymažte v user data plugin.video.stream-cinema  plugin sobory settings a simplecache .Udělat nové přihlašovací údaja.U mě 2.2.30 je perfekt a najde skoro vše.Sice to nechápu proč s2.2.21 jsem měl problém,ale pouze jsem to testoval na W7.Verze2.2.30 je skvělá a v základním nastavení Relevance .Skvělá práce Saros.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Ve verzi 2.2.30 mě to také perfektně vyhledá, ale také po spuštění to po pár sekundách jakoby spouští film,pak ho vypne a nic. Účet mám v pořádku. V jiné verzi vyhledávání se film z WS spustit

Edit:
Tak pomohlo   " vymažte v user data plugin.video.stream-cinema  plugin sobory settings a simplecache "
Díky

Citovat
Vše funguje bez problémů-děkuji Vám za práci,kterou děláte

Citovat
Díky >>Saros<< za snahu.Chyba je asi mezi židlí a PC.Házím ručník.I flintu.Vše to funguje(tedy jiným).Já holt se vrátím do pralesa a po staru si film stáhnu.
Po přihlášení do Addonu opět neůspěch.

Citovat
Pisal si ze si dal na webshare odtranit vsetky zariadenia, a to je ten problem , ked to spravis ulozeny token v plugine stream cinema prestane platit ale Sarosov kod ho stale pouziva. A tak nic nespustis.
Posli mi privat spravu a skusim ti vysvetlit ako to vyriesit

Citovat
ver 2.2.30 funguje perfektne, @Saros: vdaka

Citovat
(10.5.2020, 11:54)Zapa Napsal(a): Komu nejde přehrát video, vymažte v user data plugin.video.stream-cinema  plugin sobory settings a simplecache .Udělat nové přihlašovací údaja.U mě 2.2.30 je perfekt a najde skoro vše.Sice to nechápu proč s2.2.21 jsem měl problém,ale pouze jsem to testoval na W7.Verze2.2.30 je skvělá a v základním nastavení Relevance .Skvělá práce Saros.

Díky pane, konečně to jede :)

Citovat
Mne to ide a dokonca nemám žiadne prihlasovacie údaje zadané pre ws.

Citovat
(10.5.2020, 7:46)Saros Napsal(a): Nemas nainstalovany modul requests. Nainstaluj zdejsi repozitar

Bohuzel nepomohlo 8
Repozitar si ma uz s instalaci ty requests natahnout? Protoze se nic neinstalnulo..
A v ramci toho repozitare taky zadny requests nejsou..

Muze nekdo pomoct?

Citovat
Super teraz odskusane :-) konextove menu 2.2.3 fonguje dokolale :-) Spustam to cez Coreelec :-) Takze mame na vyber bud KRA alebo WS OK praca :-)
VONTAR X98 PRO Smart TV Box Android 7.1, 3GB, 32GB Amlogic S912 Octa Core 2.4G/5GHz Wifi, LAN 1Gbit, CoreElec 9.2.2

Citovat
Skusam to upravit na KODI Jarvis zmenil som xml requests verziu ale zatial mam error

"/storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc16/files/.spmc/addons/plugin.video.stream-cinema/default.py" has left several classes in memory that we couldn't clean up. The classes include: N9XBMCAddon7xbmcgui6WindowE,N9XBMCAddon7xbmcgui6WindowE,N9XBMCAddon9xbmcaddon5AddonE,N9XBMCAddon4xbmc7MonitorE,N9XBMCAddon4xbmc7MonitorE,N9XBMCAddon7xbmcgui6WindowE
14:33:27 T:1679471928   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.KeyError'>
                                            Error Contents: ('play',)
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc16/files/.spmc/addons/context.webshare/addon.py", line 177, in <module>
                                                main()
                                              File "/storage/emulated/0/Android/data/com.semperpax.spmc16/files/.spmc/addons/context.webshare/addon.py", line 169, in main
                                                id = str((urlparse.parse_qs(parsed.query)['play'][0].decode('hex')).split('/')[-3])
                                            KeyError: ('play',)
                                            -->End of Python script error report<--

Citovat
Na jarvis jsem to zkoušel, je pro něj jen starší verze requests

Citovat
Ahoj, funguje, díky. Problém mám jen s titulky.com, hůř jdou vyhledat správné titulky.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)