• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
(11.5.2020, 18:51)xixi22 Napsal(a):
(11.5.2020, 18:48)Kjub Napsal(a): UPDATE> uninstall, cista instalacia > Kodi 18.6, NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ repo SC, Saros 2.3.1. 
Password SC - NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING Fake
Password Kontext Saros - WS - valid
rovnaky error ako i predtym.

co tak skusit 18.5

Taky mám 18.5 a stále User not found...

Citovat
V přihlašovacím jméně ani v hesle diaktriku nemám.
Mecool KIII Pro, Coreelec 9.2.1

Citovat
(11.5.2020, 20:53)Pepan25 Napsal(a): Bez diskuze super práce.

Jenom chlapci jedna technická....Je možné v kontextovém menu dát odkaz na WS na začátek  menu místo na konec? :)

nno, dobrý postreh, to by bolo lepsie na začiatku.
Nvidia Shield TV (Android TV 8.0) 
Sony KD 49XF9005 (Android TV 8.0)
UPC ,Horizon Go,Netflix

Citovat
Mám Mecool KIII pro, Kodi 18.6 a vše je ok

Citovat
roman331979
To mi řekni jak jsi to udělal?
Mecool KIII Pro, Coreelec 9.2.1

Citovat
cize pomocou hesla ktore som daval do Kodi vasho pluginu, som sa prihlasil na webshare.cz, ale kodi mi hlasilo mnou reportovanu chybu.

Na SC 2.0 poradili zmenu hesla, heslo som zmenil, odhlasil sa zo vsetkych zariadeni a uz mi ide SC 2.0, a aj vase kontextove menu !!! Ktore teraz naozaj staci.

Cize ak vam to nejde zmente si heslo na webshare.cz na nove a odhlaste sa zo vsetkych zariadeni. ;)  

dakujem zapomoc ;) drzim palce

Citovat
Panove, zda se, ze nefunguje cista instalace Kodi 18.6. (u me na Windows 10) + doplnku SC a WS context:
- schoval jsem svuj funkci profil a odinstaloval Kodi
- nainstaloval Kodi 18.6.
- nastavil cestinu, povolil instalaci doplnku z jinych zdroju
- nainstaloval ze ZIPu repo saros a NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ
- pote nainstaloval doplnky SC a WS context
- do SC jsem nastavil fake udaje NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING, do WS prihlaseni na WS

Vysledek: najdu film, pravym tlacitkem kontextove menu a vyberu "Vybrat stream WS" a ihned vyskoci "Chyba Webshare".
V logu:
Kód:
2020-05-11 22:09:09.323 T:1608   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
                                            Error Contents: No module named requests
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "C:\Users\Home\AppData\Roaming\Kodi\addons\context.webshare\addon.py", line 8, in <module>
                                                import requests
                                            ImportError: No module named requests
                                            -->End of Python script error report<--

Vratil jsem svuj funkcni profil a ihned vse funguje.
Vypad to, ze v tom funkcnim profilu je neco, co plugin WScontext asi hleda a nenajde, i kdyz to pak uz nepotrebuje.

Citovat
Tak jsem v rychlosti zkusil >>Krypton<<a>>Jarvis<< 30 30 Aspoň jsem se procvičil v reinstalaci. 17
Kdyby to byli hodinky,tak scházej dva kameny.Jeden do spodu a jeden z vrchu.
Hesla jsem vyzkoušel ve všech varintách-čísla -písmena.atd
Na WS se dostanu ručně ev. s downloaderem.
A včíl mudruj..........

Citovat
@Kjub: Nemyslim si, ze to vyresi zmena hesla + odhlaseni ze vsech zarizeni, resp. nedava to smysl.
Jak jsem delat ten test (viz. post vyse), tak jsem to nyni zkusil s odpojenym LAN kabelem PC a ta chyba vyskoci ihned! Ten plugin vubec nikam nevola a hned vypise chybu.

Citovat
Velká poklona a poděkování Sarosovi.
Mě to funguje takto:
Kodi 18.6 na CoreElec 9.2.nightly - webshare 2.3.0
Kodi 18.6 na android 10 - webshare 2.2.0 + soubory online / webshare (nové verze nefunkční)

Citovat
@ all: Takze reseni problemu. Ten log vyse to vlastne rika co mu chybi:
Kód:
Error Contents: No module named requests
Chybi mu modul "script.module.requests". A ten do Kodi dostanete tak, ze si pridate treba plugin Mall.tv.
Pak uz jede i WS context + SC!

Citovat
(11.5.2020, 22:04)Milosko78 Napsal(a):
(11.5.2020, 20:53)Pepan25 Napsal(a): Jenom chlapci jedna technická....Je možné v kontextovém menu dát odkaz na WS na začátek  menu místo na konec? :)

nno, dobrý postreh, to by bolo lepsie na začiatku.

No a ta jedna šipka nahoru Vás, kluci, zabije? 4
Nevím kolik z nás už naučilo příbuzné právě tu "jednu šipku nahoru" a pokud by to Sároš předělal (jestli to lze..), tak zas lidem vysvětlovat něco jiného, ač o něco jednoduššího? Nevím, nevím, zda to není zbytečné..
Dealdig BOXD6, Amlogic S912, 3GB RAM, Gbit LAN, Android 7.1.2, Kodi 20.3 - Samsung UE48H6200AK
Tanix TX9 Pro, Amlogic S912, 3GB RAM, Gbit LAN, Android 7.1.2, Kodi 19.5 - LG 42PJ650

Citovat
(09.5.2020, 19:14)Saros Napsal(a): Protoze ten film uz tam nejspi zas na ws neni. Nekdo si s tim filmem dela prdel

Tohle mě nejvíc pobavilo za poslední půl rok Seš na hlavu

Citovat
Me to porad vypisuje : pro beh addonu scrip module request je potreba dalsich ......

(Mall.tv jsem zkusil , nepomohlo jak tu nekdo psal vyse)

Citovat
Co že to máš za kodi? Verzi, na jakém zařízení?

Citovat
Jo promin, uplne jsem zapomel ze nefrcim na Kodi , ale SPMC. Tak to me asi ceka kompletni nastaveni vseho znovu 

(nvidia shield)

Citovat
A nainstaloval jsi doufam verzi pro jarvis z 1. příspěvku

Citovat
Ne, uz to jede dik za pomoc :-D

Citovat
@Saros: Muzes nejak ovlivnit, aby se pri instalaci tveho doplnku nainstaloval i ten chybejici "script.module.requests"? Dival jsem se, v dependencies jej mas, ale neinstaluje se. Pritom s Mall.tv se instaluje.

Citovat
A je velký problém chybějící modul doinstalovat ručně jako jakýkoliv jiný doplněk ze zipu?
https://mirrors.kodi.tv/addons/leia/
Konkrétně:
https://mirrors.kodi.tv/addons/leia/scri....requests/

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)