• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Omluva pro starostacz, má pravdu

v2.4.0
- modul requests nahrazen urllib2
- vyřešen problém s vyhledáváním titulků na titulky.com
- kontextové menu pouze v SC (Estuary taky)
- ověření VIP (v nastavení)
- přidání filmů do knihovny (experimentální pro pokročilé, úprava skinu)
- timeout na server s databází (dneska měl výpadky, údajně nějaký útok, proto to někomu nešlo)
- ruční žádní pro vyhledávání na ws - na konci seznamu (např. vyhledává se: "Mizerové navždy 2020" , namísto toho zadáte "Mizerové navždy 4k" a hned je tam 22,7 GB)

http://saros.wz.cz/repo/context.webshare...-2.4.0.zip

Citovat
@Saros: Díky za verzi 2.4.0. Odzkoušeno ověření VIP, i kontextové menu ve vzhledu Estuary SC. Oboje funguje. Woot  vyhledávání taky super.

Jen zůstala chybka, hlásil ji někdo pár stránek zpátky, že pokud máte aktivní kurzor myši (na PC nebo na na Androidu nebo na krabičce s LibreElec při připojení USB myši, na tom nesejde, děje se to všude jakmile je aktivní kurzor myši) spustí se výběr WS pro film, na kterém je najetý kurzor myši, ne pro film který chcete a který máte aktivně vybraný a z kterého jste otevřeli modrou nabídku. .. Ale to je jen kosmetická drobnost, která ničemu nevadí. Stačí jen seznam zavřít, počkat až kurzor zmizne a zkusit to znovu, většinou napodruhé už najedou správné filmy.

Citovat
Nainstalováno 2.4.0 zadání přihlašovacích udajů, ověření VIP a hláška Chyba doplnku
Přitom úplně stejné prihlasovací udaje na strankách webshare fungujou a učet VIP je tam aktivní.
Díky
Mecool KIII Pro, Coreelec 9.2.1

Citovat
Saros: klobouk dolů, snad to pojede

2 x X96 mini S905W ( Coreelec 9.2.2 / Kodi 18.6 )

Citovat
Ok, ale jak to mám teď vyřešit? Jak se to stalo, když jméno heslo je na 100 procent ok

Citovat
lachatk: Ašpon víš, kde může být chyba.

( Můžeš vyzkoušet - odhlásit od všech zařízení a potom změna hesla, nebo obráceně, ale to dělá asi každý ) těžko říct.

Citovat
@lachatk: Bylo to tu řečeno snad 100x. Změn si heslo na WS (nejlépe jen malá písmena, žádná velká, žádná čísla), poté s novým heslem "odhlásit ze všech zařízení", je to tlačítko hned u změna hesla.

a pro jistotu se poté ve správci souborů podívej do context.webshare \ settings.xml a editni si tam kdyžtak nové heslo ručně.

Citovat
To už jsem dělal mnohokrát

Citovat
Je to kurva zapeklité

Citovat
A v ostatních doplňcích, které používají tvůj login na WS ti to funguje? Soubory online, SC 2? Protože jestli ne, je problém vážně v tom hesle.

Citovat
Už mám chuť vytvořit si nový druhý účet VIP na webshare a přihlásit se v Kodi na něj. Jinak už nevím.

Citovat
lachatk: soubory online fungují?

Citovat
No já už taky fakt nevím jestli to je tím heslem. Moje heslo 12 znaku, velka, mala, cisla, znaky. Bez problemu. Spis bude problem v kodovani.
Hele to s tou mysi dela jen na Estuary co? Ja jak to testuju na mobilu, tak nejde poradne ns nic kliknout, zobrazi se neco jinyho. Sory ale ten skin je hruza, vsechno trva, pomaly

Citovat
ppavl: ono to je těžko, když tobě to jede a ostatním ne.

Citovat
settings.xml ale ve slozce userdata

Citovat
Imperia47
Soubory online taky nefunkční.

Citovat
Ted jsem mrkl na discord kde resej SC2 a stejny problemy. Zeby 3 vyvojari delali stejnou chybu? Jedine ze by bbaron poradil

Citovat
Saros: už mi to docvaklo - smazal jesm to

Klidně to zkus

Citovat
https://photos.app.goo.gl/sNrLq2RXtS85XwF19
https://photos.app.goo.gl/A2EHJY2pkdzka47SA

Nevím jestli Z tohohle se dá něco vyčíst.

Citovat
lachatk: zkoušel jsi něco stáhnout na PC ? ( Jak říkám já - restartovat router - buď a nebo )

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 3 host(ů)