• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Repozitář saros.1.0.0 se mi podařilo nainstalovat, vyhledává to, přehrává. Ale asi to není určené i pro stahování...???

Citovat
Systém,Dopňky -dáš instalovat ze souboru zip a je to v repozitářích  a potom už chodí automatické aktualizace.
Určitě se podívej do repositáře,protože Saros tam má více výborných dopňků.
Na stahování to určené není,ale pokud chtět stahovat ,tak stačí na chvíli spustit film a a na Websare ho budeš mít v historiji stahování a dáš stáhnout.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Repozitář nic nedělá, nevyhledává a nepřehrává, to je jen úložiště pluginů. Z repozitářů instaluješ pluginy. Z něj jsi asi nainstaloval plugin "Webshare - kontextové menu" a ten ti umožní přehrát to, co pomocí jiného pluginu "Stream Cinema" najdeš na Webshare úložišti.
A protože má v názvu "kontextové menu", tak ti pouze přidává "modrou položku" do kontextového menu pluginu "Stream Cinema". Ostatní "černé" položky kontextového menu (třeba Stahování) tohoto pluginu přes Webshare nefungují a plugin "Webshare - kontextové menu" je nemůže nijak ovlivnit. Na to si musíš zaplatit jisté slovenské úložiště a pokračovat na fóru autora pluginu "Stream Cinema".
Kodi 18.9 na Windows 10 a Android 6.

Citovat
(13.5.2020, 18:37)starostacz Napsal(a): Repozitář nic nedělá, nevyhledává a nepřehrává, to je jen úložiště pluginů. Z repozitářů instaluješ pluginy. Z něj jsi asi nainstaloval plugin "Webshare - kontextové menu" a ten ti umožní přehrát to, co pomocí jiného pluginu "Stream Cinema" najdeš na Webshare úložišti.
A protože má v názvu "kontextové menu", tak ti pouze přidává "modrou položku" do kontextového menu pluginu "Stream Cinema". Ostatní "černé" položky kontextového menu (třeba Stahování) tohoto pluginu přes Webshare nefungují a plugin "Webshare - kontextové menu" je nemůže nijak ovlivnit. Na to si musíš zaplatit jisté slovenské úložiště a pokračovat na fóru autora pluginu "Stream Cinema".
Díky, takže je to jen přehrávání. Takže dotaz novice - pracuje prosím někdo také na jakémsi "novém pluginu", aby šlo i stahovat? Děkuji.

Citovat
Může mě někdo poradit proč mě to vyhazuje chybu WEBSHARE user not found?
postup spuštění:
 vyberu film-dám vybrat stream WS-vyberu soubor-vyskočí hláška WEBSHARE user not found.
Heslo mám bez čísla.
Kodi 18.6
SC 1.3.26
spouštěno TV Philips ( myslím že android 9)
Děkuji

Citovat
zena 52 - Stahování z Kodi je vžy pomalejší než přímo z Websare.Návod jak rychle stahovat jsem ti napsal.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
(13.5.2020, 18:48)Trenttino Napsal(a): Může mě někdo poradit proč mě to vyhazuje chybu WEBSHARE user not found?
postup spuštění:
 vyberu film-dám vybrat stream WS-vyberu soubor-vyskočí hláška WEBSHARE user not found.
Heslo mám bez čísla.
Kodi 18.6
SC 1.3.26
Děkuji
U mne to na TV Philips funguje.

Citovat
@Trenttino: Co myslíš, že ta hláška, že uživatel nebyl nalezen, znamená? No asi že tvoje VIP konto na webshare nebylo nalezeno. Zkontroluj přihlašovací údaje v doplňku.
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat
(13.5.2020, 17:56)lachatk Napsal(a):
(13.5.2020, 9:04)starostacz Napsal(a): @meda: Dekuju ti nacelniku, ze se me zastal. Je jedno, jak se chybejici modul dotahne, ja pouzil Mall.tv, ty potom Kodi Logfile Uploader. Podstatne je, ze se do Kodi dostane a pak uz WS funguje. Ale Saros uz to vyresil jinak.
@Imperia47: Pises, ze "Saros má v addon.xml / import addon script.module.requests". Ale to myslim neni pro instalaci dulezite. Resp. toto ten addon nacita pri spusteni, ale pro instalaci musi byt zapis v "addons.xml" pro repo. Popisoval jsem to tady: link
@Saros: Diky. Potvrzuju, ze nyni cista instalace Kodi 18.6 na Win10 + 2xrepo + doplnky SC a WS a po zadani prihlaseni funguji ihned. Tim je tento problem vyresen.
Jestli to nekomu nyni nefunguje, tak to bude asi problem tokenu nebo hesla jak psal @meda
@lachatk: Ja snad zacnu tem heslum verit, ze s nimi je nejaky problem. Muzes popsat strukturu stareho a noveho hesla? Ja tam mam mala, velka pismena a cisla, delka 20 znaku a funguje odjakziva.

Problem je, ze vestina si stezujicich neni schopna/ochotna poslat smysluplne logy. Netvrdim, ze se v nich vzdy vsechno najde, ale je to 100x lepsi nez jen "me to nefunguje". A povinnost by mela byt popsat system, verzi kodi a skin (i kdyz ten asi mit vliv nebude).

@Saros: Jeste k tomu vyhledavani a preskakovani na jiny film. Dela to na Estuary a Windows. Treba na tabletu s Androidem to nedela.
Jde o to, ze dam prave tlacitko mysi na film, sjedu dolu na "Vybrat stream WS", okno zmizi a NESMIM pohnout mysi. Jakmile ji lehce pohnu, oznaci se nejblizsi film a ten se posle do vyhledavani. Ale da se stim zit, nehybat mysi.

Heslo jsem měl neustále ve tvaru malá písmena. Jen občas jsem přidal čísla nebo samá čísla a pořád jsem heslo měnil na stránkách beta webshare. Úplně naposled jsem si otevřel stránky Webshare (už né beta), změnil heslo, zadal do doplnku a rozjelo se to. Nechce se mi věřit, že by to tím bylo.
Díky všem za podporu a pomoc

Potvrzuji,vše funkční a velké díky všem.
to @Saros
Napište to do návodu,a díky.

Citovat
(13.5.2020, 18:48)Trenttino Napsal(a): Může mě někdo poradit proč mě to vyhazuje chybu WEBSHARE user not found?
postup spuštění:
Heslo mám bez čísla.
Kodi 18.6
SC 1.3.26
Děkuji

Mám stejný problém. Zkusil jsem se přihlásit na webu WS a hodilo mi to hlášku, že uživatel neexistuje. Někde je chyba nebo máme po účtu.

Citovat
@zena52 Stahování by neměl být problém, ale lepší je to fakt přes web, nebo mobilní aplikaci. Se ale divím, že se ještě nikdo nezeptal jak dostat film do knihovny

Citovat
@Trenttino Už se mi to stalo na třetí škatuli - problém s heslem, i když na web se dostanu. Můj postup:  na webu se přihlásit, změna hesla, zadej nové, třeba aaaaaa, opět najeď na změnu hesla, zadej si tam to tvé původní, klikni na odkaz "odhlásit všechna zařízení" a zkus to na škatuli. Mě se to vždy rozjelo.
@canár ...věř že bylo.
T95X/S905X, Tanix TX9s/S912, HK1/S905X3, CoreElec 21.x, LE 21

Citovat
@Saros: Přesně, teď na to koukám a trochu laboruji.  4

Napovíš?
PC → Windows 10 → Kodi 20.4 \ TV TCL 65C845 → Google TV 11 → Kodi 20.3 \ Vontar X4 → Android TV 11 → Kodi 20.3

Citovat
Teda člověk se pořád diví, co lidi nedokážou vymyslet, třeba ty hesla na beta webu. Že to někoho vůbec napadne 9  Jenže i když jim to pak nejde, tak přesně nenapíšou co a kde dělali, logy nepošlou apod.
Kodi 18.9 na Windows 10 a Android 6.

Citovat
Ahoj , ako pridat filmy do knihovne "přidání filmů do knihovny (experimentální pro pokročilé, úprava skinu)" ? Zatiaľ je dobra aj stara knihvna sc kra ,staci v linuxe si hodim v terminale ls a hladam film aj mimo sc. Take copy paste txt.

Citovat
(13.5.2020, 16:34)kiruj_svk Napsal(a): .....ako spojazdim automaticke aktualizacie doplnku? Neviem kde robim chybu.
Mam pridane sarosove REPO, .....

@kiruj_svk  -Máš asi nastavené automatické aktualizace... Musíš vynutit i aktualizaci repozitáře. K repu musíš připjit cestu v souborovém manažeru, viz první příspěvek tématu - návod.

Citovat
Takze poznatek. Vytvoril jsem novy ucet, login i heslo s diakritikou. Napr "Petr Klíma" heslo "Klíma-1234". No a ejhle, ona si s tím nerozumi ani aplikace pro android. Respektive s loginem. Tak staci dat login bez diakritiky. V pythonu je to horsi. Ten obecne (2.7) ma s dekodovanim problem. Takze reseni je fakt nepouzivat v hesle diakritiku. U loginu je to jedno, lze pouzit email, kde diakritika neni pripustna.

Citovat
Proboha kdo používá diakritiku u hesla či u jména  9

Citovat
v SPMC Confluence po instalaci  všeho co tu bylo výš popsáno ../kontext menu),tak po najetí na řádek filmu pak v menu nevidím to kontext menu.Omlouvám se ale vše co je tady jsem nečetl je možné že to v tom Confluence není vidět to kontext menu.

Citovat
@otava5
Je to fakt na palici s těmi úvahami o heslech. Dokonce se obávám, že někteří ani nerozumí pojmu "Diakritika". Snad by to chtělo nástěnku a tam vypsat přípustné znaky - a byl by klid  (možná)  A nezadávat přihlašovací údaje na Webshare BETA.
ThinkPad T530 : Lubuntu 20.04 + Kodi 19.4 

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)