13.5.2020, 21:40
@Saxikol
SPMC je kodi 16 based a tak tam musis dat jarvis doplnok rucne. vid prvy post
SPMC je kodi 16 based a tak tam musis dat jarvis doplnok rucne. vid prvy post
|
Hodnocení tématu:
Webshare - kontextové menu 2.6.0
|
2020-05-13 21:44:43.299 T:1636020960 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.TypeError'> Error Contents: 'NoneType' object has no attribute '__getitem__'(13.5.2020, 19:20)Saros Napsal(a): Se ale divím, že se ještě nikdo nezeptal jak dostat film do knihovny
zatiaľ som kým sa tu niekto nepodelí o skúsenosť ani neupdatovala addon z 2.4.0 na 2.4.1 plus čakám či sa updatne tvoja úprava skinu sama alebo budem musieť upravovať niečo sama
super práca ešte sa musím pohrať s tvojím skinom aby keď kliknem vo videa na knižnicu mi automaticky otvorí zložku kam to chcem ukladať
to nemá nikdo full knihovnu,vždyť to bylo u SC v začátcích povinnost a nyní je to krádež ...
(13.5.2020, 19:18)pajka Napsal(a):(13.5.2020, 18:48)Trenttino Napsal(a): Může mě někdo poradit proč mě to vyhazuje chybu WEBSHARE user not found?
postup spuštění:
vyberu film-dám vybrat stream WS-vyberu soubor-vyskočí hláška WEBSHARE user not found.
Heslo mám bez čísla.
Kodi 18.6
SC 1.3.26
spouštěno TV Philips ( myslím že android 9)
Děkuji
Mám stejný problém. Zkusil jsem se přihlásit na webu WS a hodilo mi to hlášku, že uživatel neexistuje. Někde je chyba nebo máme po účtu.
user not found
(14.5.2020, 10:38)tominotr Napsal(a): Ahoj,
hlásím chybu u vzhledu Estuary SC. U verze 2.4.1 se kontextové menu zobrazuje pouze u filmů, kde funguje perfektně. U seriálů se kontextové menu bohužel nezobrazuje. Šlo by to prosím ještě poupravit? Moc díky.