• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
tommy 3093,

u serialů se mě zobrazuje po vyvolání menu pouze "informace",takže nemám ani co scrollovat. Vyhledat na WS se vůbec nezobrazuje.U filmu je vše v pořádku.Vyzkoušeno na dvou MMC. Nvidia Shield TV a čínská krabička.Kodi 18.6

Citovat
Dnes jsem nahodil skin od Saros Confluence Cinema a když si pohráte s nastavením ,tak je úplně super!!! A nikdo s Webshare kontextové menu nemůže mít problém.Vyzkoušejte. Vrátit se na původní můžete vždy.Skvělá práce Saros.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
@tominotr:  Zkoušíš kontext menu na názvu seriálu. Ale nejdřív ho musíš otevřít a vybrat díl a pak ti na tom to kontext menu bude fungovat1

Citovat
vopuch,

tak to jsem nezkoušel,moje chyba.... 1 vyzkouším večer.Díky za radu.

Citovat
To není chyba. Menu se zobrazuje jen u epizody, jinak by se hledal nazev serialu, misto epizody. Jinak Confluence Cinema je taky trochu poupraveny pro tento doplnek. Kdyz spustis film, tak misto ikony zalozky je pridat film do knihovny. Film z knihovny se pak spusti rovnou, bez vyberu

Citovat
Saros,

jj díky.Jinak ještě jedno poděkování za skvělý doplněk. Banana Banana Banana Banana Banana

Citovat
KODI píše nelze připojit k repozitáři
Prohlížeč píše Tento web není dostupný

Citovat
@Zapa: To je hodně odvážné tvrzení, že nikdo nemůže mít problém. Už jsem toho viděl hodně za ty roky co testuju sw a proto bych si dovolil nesouhlasit.

@vaso256@gmail.com: V této chvíli u mě bez problémů ve Firefoxu, vidím a stahuju.
Kodi 18.9 na Windows 10 a Android 6.

Citovat
Máš pravdu.Tak to poopravím ,když někdo není úplný blbec a nemá v přihlašování diakristisku,nebo jak už jsem viděl i přihlašování do Windows jméno s dlouhým ý a diví se ,že s Kodi na noťasu má problém.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
nazdar, otazocka - film Aquaman urcite existuje na Webshare 4K HEVC HDR10 (57.40GB) prostrednictvom WS kontextoveho menu mi vsak tuto polozko nenajde - skusal som aj manualne ako je uvedene namiesto roku zadat 4K ale toto mi nenaslo...Nejaky tip ako na to? dakujem

Citovat
@xardas77: ak ta zaujimaju primarne taketo velke ripy, chod do nastaveni kontextoveho menu (Moje doplnky / programove doplnky / Webshare) a v casti vyhledavani nastav radenie od najvacsieho.

Potom budes mat tento 57.32GB rip na prvom mieste.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo

Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!

Citovat
(14.5.2020, 17:17)cache Napsal(a): @xardas77: ak ta zaujimaju primarne taketo velke ripy, chod do nastaveni kontextoveho menu (Moje doplnky / programove doplnky / Webshare) a v casti vyhledavani nastav radenie od najvacsieho.

Potom budes mat tento 57.32GB rip na prvom mieste.

perfektne, presne toto som potreboval, vsetko OK, dakujem

Citovat
Dneska nová čistá instalace a běží to 2 Díky moc Sarosovi. Ta nová verze šlape perfektně. Ale musím říct, že jsem změnil heslo na původním WS ne na betě a hned to naskočilo. Ještě jednou velké díky 47

Citovat
Není zač. No někteří do teď nevědí jak tento doplněk funguje a spouští ho přes "Doplňky - Doplňky programů - Webshare" (nyní historie vyhledávání). Tak ja už nevím teda...
Jinak všem děkuji co mi poslali donate, potěší

Citovat
Photo 
(14.5.2020, 13:11)Saros Napsal(a): To není chyba. Menu se zobrazuje jen u epizody, jinak by se hledal nazev serialu, misto epizody. Jinak Confluence Cinema je taky trochu poupraveny pro tento doplnek. Kdyz spustis film, tak misto ikony zalozky je pridat film do knihovny. Film z knihovny se pak spusti rovnou, bez vyberu
Ta knihovna je super,protože i když nefunguje, SC(odistalováno) tak co je v knihovně jde vždy přehrát.Naházel jsem do knihovny filmy pro pozdější zhlédnutí. Je to vlastně stejné jako přidat do oblíbených,ale s veškerými informacemi.

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
Díky za tvou práci Saros, poslal jsem malý donate. Jinak všem co v tom plavou vše se tu da dočíst, stačí jen hledat.

Citovat
Pravdepodobne info o preklikavani riadkov pri vybere vid tento ticket

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid2441708

Citovat
Už mně to jde taky díky!tomu kámošovi ráno!konečně se to neseká jak na NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING 10GB no problém díky kluci!

Citovat
U verze 2.4.1 a 2.4.2 mi to píše Invalid user. Verze 2.3.0 naprosto v pořádku. Mám 18.6 Kodi a Stream Cinema 1.3.26. Tak nevím  17

Citovat
(14.5.2020, 19:17)Saros Napsal(a): No někteří do teď nevědí jak tento doplněk funguje a spouští ho přes "Doplňky - Doplňky programů - Webshare" (nyní historie vyhledávání). Tak ja už nevím teda...
neviem teraz čo konkrétne myslíš hmm
históriu vyhladavania som si pridala do obľúbených ak by som sa potrebovala rýchlo pozrieť čo som vyhladavala
kontextove pouzivam normálne cez stream cinema ak si niečo potrebujem uložiť do knižnice tak kliknem po spustení na založku a následne to potom vidím v posledných pridaných
/ešte ma síce teraz niečo napadlo ale to som ešte neskusala/
čo si mal na mysli ty?
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV  Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)