• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 53 Hlas(ů) - 2.02 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Webshare - kontextové menu 2.6.0
Ahoj Saros,napadlo me jestli by neslo pridat nejakym zpusobem tve webshare vyhledavani primo z televizniho programu,myslim ze by to bylo dokonaly kdyz nestihnem svuj oblibeny film nebo serial....

Citovat
Ano to by bylo super.
Philips tv,kodi 18

Citovat
Neviem co robim zle,ale  ked napríklad idem cez tento doplnok kontextoveho menu pozerat film, a on mi sekne, teda vypne sa (co sa stava obcas samozrejme) a chcem ho spustit od tej minuty ako vypol,nejde to,musim od zaciatku,alebo dohladat scénu..
Takisto ked nieco nedopozeram a chcem neskor pokracovat kde som skoncil nepameta si to.
mam nieco zle niekde?
Na starej SC to fungovalo...
Nvidia Shield TV (Android TV 8.0) 
Sony KD 49XF9005 (Android TV 8.0)
UPC ,Horizon Go,Netflix

Citovat
Zdravím, neviem, čo sa stalo aktualizáciou na 2.4.3., ale pokiaľ som mal 2.4.1., tak všetko šlo perfektne.
Teraz mi stále píše, WS-user not found.
Nič som nerobil, meno heslo mam malým a skúšal som prepísať a stále to isté.

Citovat
Zkus se na webu odhlasit a odebrat zarizeni. Preinstaluj addon, muzes zkusit dat misto loginu email, nebo naopak

Citovat
Nemusel som ani odinstalovat. Do verzie 2.4.1 som ani nevedel, že treba aj do tvojho pluginu zadať údaje a šlo to. Tak som zadal údaje a ide to perfektne ďalej...
Dobrá práca, ďakujem...

Citovat
ahoj Saros, všetko je ok, dakujeme za plugin.
neviem ako to funguje, tak sa ta chcem opytat
- ak sa prestane dat fake user/heslom prezerat index v NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING (niekto zapne checkbox a uvidia to len platiaci useri) co nastane? je koniec, alebo je mozne fungovat takto ako je to teraz len treba cvaknut clenstvo v kra.
- ak existuje nejaky dump povodneho suboru s linkami na ws, tak sa musi zacat rozchadzat s NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING, nove veci sa tam nemozu ukazat, linky na skutocne file nebudu totozne, zase to bude musiet niekto spravovat atd.
takze asi sa pouziva len index z kra, ktory postupne musi prestat ukazovat na subory ws a to su hore spomenute reklamacie ludi co nieco "nevidia". ci je to celkom inak?

Citovat
Ano je to presne tak. Pokud udela ze pristup bude jen pro vip na kr@.sk , tak uz nepujde nic. A ta stara databaze co se ted vyuziva i na sc2 je o nicem pokud se do ni nebudou pridavat nove veci. Ja s tim i pocitam ze to tak dopadne a od zacatku na to i upozornuji. Je to nouzovka aby se alespon trochu vycerpalo vip na ws. Vis co, ja jsem nenarocnej, ja si pustim 5x film za rok a na to mi staci prehraj.to. Neni to tak konfortni jak SC, ale co potrebuju si tam najdu a prehravat se tam da i zadarmo

Citovat
A co ti brani udelat doplnek ,ktery vyuziva data z Bombuj.tv kde by sis bral obaly, popis a linky uz podle nazvu dale vyhledaval na webshare ? Urcite jdou i jine stranky,weby.
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.

Citovat
@Milosko78 Nefunguje to. Ani kdyz si vytvoris sam zalozku. Taky mi to dost chybi.

Citovat
To je přece jasné přehráváš přímo z Webshare a ne přes dopňek. Protože ještě nemám sklerózu tak si pamatuju,kde jsem skončil,tak u filmu pokud není 4K,tak myší přeskočím na čas kde jsem ukončil sledování.Přímo z Webshare je to daleko bezproblémovější než to bylo na BB SC.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na automatické aktualizace. Mám android 9 na TV, verzi kodi 18.6. V moje doplňky- místní nabidky-webshare mám zatrhnuté autom.aktualizace. V sekci moje doplňky-repozitář doplňku-kodi saros addons mám zatrhnute autom.aktualizace. Ale pořad mi mi figurovala verze 2.4.2. Až když jsem právě v tom repozitaři doplňku klikl pravou na nabídku a vybral "zkontrolovat aktualizace", tak potom se doplněk aktualizoval na 2.4.3. Co mám prosím jinde nastavit, aby se to aktualizovalo samo, když saros vydá novou verzi?
Děkuji

Citovat
Pokud máš v základu Kodi zapnuté automatické aktualizace(instalovat aktualizace  automaticky)  tak by to mělo aktualizovat hned po startu Kodi.
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
saros: ako "nouzovka" je  to super a je jasne ze nic nieje vecne. zaujimalo v com si to napisal v tom tvojom telefone, ak mozes daj nejake linky kde sa o tom nieco dozviem, zo zvedavosti.

Citovat
Normalne v textovem editoru Mixploreru

Citovat
(11.5.2020, 21:54)jironov Napsal(a):
(11.5.2020, 18:51)xixi22 Napsal(a):
(11.5.2020, 18:48)Kjub Napsal(a): UPDATE> uninstall, cista instalacia > Kodi 18.6, NAKLONOVANÝ-SLOVENSKÝ-REPOZITÁŘ repo SC, Saros 2.3.1. 
Password SC - NEPODPOROVANÝ-SLOVENSKÝ-HOSTING Fake
Password Kontext Saros - WS - valid
rovnaky error ako i predtym.

co tak skusit 18.5

Taky mám 18.5 a stále User not found...

Konečně vše chodí jak má včetně serialů.
Pokud to někomu vyhazuje hlašku jako mi,je třeba v webshere od sarose ještě potvrdit VIP účet tzn, že nestačí vyplnit údaje pouze v SC ,ale také v doplňku.
Děkuji sarosovi za snahu Onfire Bananaa práci
Tímto děkuji za addon

Citovat
(15.5.2020, 14:49)dracik33 Napsal(a): ...Do verzie 2.4.1 som ani nevedel, že treba aj do tvojho pluginu zadať údaje a šlo to....
To jsi asi nevěděl víc věcí. Jméno/heslo se musí zadat už od verze 2.3.0

Citovat
Zkouším si na zelené tlačítko namapovat contextové menu streamu WS....
takto: <green>RunScript("/storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py")</green>

co dělám špatně? viz.log

Kód:

2020-05-15 17:06:28.401 T:3434206080   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.RuntimeError'>
                                            Error Contents: No valid addon id could be obtained. None was passed and the script wasn't executed in a normal xbmc manner.
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py", line 13, in <module>
                                                __addon__ = xbmcaddon.Addon()
                                            RuntimeError: No valid addon id could be obtained. None was passed and the script wasn't executed in a normal xbmc manner.
                                            -->End of Python script error report<--
2020-05-15 17:06:28.408 T:3434206080   DEBUG: onExecutionDone(34, /storage/.kodi/addons/context.webshare/default.py)
2020-05-15 17:06:28.420 T:3434206080    INFO: Python interpreter stopped

Edit:
Opraveno takto: <green>RunScript(context.webshare)</green> a funkční

Citovat
@Zapa U televize nemam mys.

Citovat
Nemáte vyzkoušeno u jakých video doplnku jde vyvolat kontextové menu s webshare? Respektivě Soubory online.Já to používám i na the moviedb helper
Philips tv,kodi 18

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)