• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android TV box Ugoos X3 PRO Cube
ani nie čo chyba tak tam nie je inštalátor a power, dualbot, reboot  do coreelecu ale ten je zase ukrytý v spodnej časti obrazovky na inšie som nenarazil
/LG OLED 55"/- SoundbarSamsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/

Citovat
Ahoj mám takový dlouhodobější problém, právě jsem si koupil boxík Ugoos X3 Pro s přeflashovaným firmwarem od Sasvlada a když si pustím filmek přes Kodi (verze 18.8) z SCC, tak se mi vždy nějak zhruba po půl hodince sám od sebe vypne. Dělal mi to právě i dosavadní Xiaomi Mi Box S. Absolutně nechápu, proč se tomu děje. Zajímavé je to, že Kodi, které mám na počítači, jede úplně v pořádku, nijak se nevypíná...
Nemáte někdo nějaké nápady, čím by to mohlo být způsobené? Děkuji.

Citovat
Zdravím, 
v CoreELEC mi na dálkovém ovladači nefunguje tlačítko přepnutí myši a tlačítko pro kontextové menu. V Androidu, vše běhá. Toto se děje jak na originálním, tak na mém univerzálním ovladači. Nevíte v čem by mohl být problém?
Ugoos X3 Pro 4GB/32GB - [ROM] Android TV by Sasvlad v.0.3.4

Citovat
@kom72 Kód tlačítka přepnutí myši ovladače zpravidla nevysílají, to jen přepne režim fungování DO. Ty spíše u toho Kodi nemáš povolenou podporu pro myš, viz Nastavení > Systém > Vstup > Povolit podporu myši a doykové obrazovky.

Kontextové menu možná nemáš nastavené v mapování. Použij addon Keymap Editor, případně tady na fóru najdi odpovídající téma.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(17.10.2020, 8:22)webmaster22 Napsal(a): Ahoj mám takový dlouhodobější problém, právě jsem si koupil boxík Ugoos X3 Pro s přeflashovaným firmwarem od Sasvlada a když si pustím filmek přes Kodi (verze 18.8) z SCC, tak se mi vždy nějak zhruba po půl hodince sám od sebe vypne. Dělal mi to právě i dosavadní Xiaomi Mi Box S. Absolutně nechápu, proč se tomu děje. Zajímavé je to, že Kodi, které mám na počítači, jede úplně v pořádku, nijak se nevypíná...
Nemáte někdo nějaké nápady, čím by to mohlo být způsobené? Děkuji.
přehřátí skus odstranit horní kryt to dost pmůže

Citovat
@JiRo: díky, ten addon Keymap Editor zabral  Klaním se
Ugoos X3 Pro 4GB/32GB - [ROM] Android TV by Sasvlad v.0.3.4

Citovat
Pekný deň prajem, mám X3 pro a nedarí sa mi nahrať firmware od Sasvlada, nabehne len na jedno percento a vyhodí hlášku o chybe čítania. Skúšal som aj iný PC a inú verziu burning tool, ale stále to isté. Ešte mi napadlo, či nemôže byť chyba v kábli. Ďakujem.

Citovat
@DariusPB: stiahni si original nahraj ten a potom daj od Sasvlada alebo od Slimboxu mne to tiez raz takto zblblo a to mi pomohlo

Citovat
@forsajd: originál ma pustilo nahrať len poslednú verziu 0.3.9, nižšiu nie. Keď som ju nahral, potom som skúšal aj od Sasvlada aj Slimbox a znova to isté.  10

Citovat
Ahoj jaký používáte kabel usb na přehrání firmware?
Beelink MiniMX III-II Amlogic S905X  Coreelec 9.2.1

Citovat
@DariusPB: no tak to neviem preco ti to nejde mne to pomohlo
@libor31: A-A usb kabel

Citovat
Pokud tam máš originál 0.3.9 tak už nemůžeš jít níže. Ugoos cosi změnil a na nižší verze firmwaru se již nedostaneš.  Můžeš použít ATV na bázi 0.3.9 ( např. zde), nebo patch, který ti pomocí Magisku nainstaluje ATV nad originální firmware. Ke studiu doporučuji vlákno na 4pda fóru.
Ugoos X3 pro Corelelec, 

Citovat
@juracv
@forsajd: ďakujem za pomoc, už to fičí, dám si na Vás večer pivo z chladničky  22 22

Citovat
Na 4PDA jsem našel odkazy na Sasvlad v 3.0.9 a aktualizaci na 3.0.9.1. Postupy aktualizací jsou v přiložených txt souborech (rusky)
Ugoos X3 pro Corelelec, 

Citovat
@juracv podarilo sa ti to tam dost mne nie, ak si tam dal 3.0.9 daj aky postup si mal ak mas cas, stoho co tam je mne to neslo asi robim nieco spatne

Citovat
@forsajd: mal som v boxe origo 3.0.9 a cez burning tool som dal 3.0.9 od Sasvlada, potom som na sd kartu dal prilozeny recovery.img vložil do boxu a v nastaveniach apk PowerMenu (tri bodky úplne dole) ist na command settings, stlacit Recovery zadat "reboot update", pozriet ci je v nastaveniach povoleny root, potom v PowerMenu zadat Recowery a box nabootuje to TWRP, cez ktory som nahral aktualizaciu na 3.0.9.1

Citovat
Já jsem zatím neflashoval nic novějšího, než 0.3.7, nějak se mi nedostává času.
Ugoos X3 pro Corelelec, 

Citovat
@DariusPB: mne ked to restartne do TWRP uz mi mys nejde ovladat tak neviem nic spravit ide len vtedy ked si sam zapnem TWRP

tak sa mi podarila nainstalovat verzia 0.3.9 i update na 0.3.9.1

Citovat
Mám problém neustále ma dáva do upgrading, nechce ďalej bootovať v pc prebehne nahranie nového img úspešne ale box stále si melie svoje i cezeň keď nahrám img alebo cez sd kartu stále to hodí naspať do upgrade vid obrázok o chybe , nestretol sa stým nie kto, kde môže byt pes zakopany i cez TWRP to iste.

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
Ne od té doby co jsem poslal donate SASVLADovi jedu na poslední ROM od něj tedy na 0.3.9.
Ugoos mě verzí 0.3.7 zklamal tak jsem switchnul na SASVLAD ROM.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)