05.10.2021, 14:52
Neprotiřečím si v ničem. To mi asi spíš stále nechceš rozumět. Psal jsem že si platím hokejku (to bylo na tvůj komentář že jsem škrt - tím bylo myšleno že neočekávám, že by to mělo být zadarmo, ale že si za přenosy rád zaplatím). To že jsem to špatně pochopil s tím týdnem / měsícem jsem uznal. Kdyby to bylo 30/týden, tak bych byl přeci blbej, kdybych měl za tu sezónu platit skoro ještě jednou tolik při stejné kvalitě a počtu zápasů.
A s tím méně zdatným: Ne na všech androidích zařízeních běhá webový prohlížeč tak jako na pc, zrovna minulý týden se mému otci stalo to, že přenosy v chromu najednou přestali fungovat. Ty si třeba poradíš, já si poradím, asi všichni uživatelé tohoto fóra si poradí, ale jsou lidé co ne a po telefonu se to špatně radí. Takže varianta kde mu to nastavím v Kodi a on už vlastně by nemusel nic řešit, by byla skvělá. Takže proto by to bylo lepší.
A s tím méně zdatným: Ne na všech androidích zařízeních běhá webový prohlížeč tak jako na pc, zrovna minulý týden se mému otci stalo to, že přenosy v chromu najednou přestali fungovat. Ty si třeba poradíš, já si poradím, asi všichni uživatelé tohoto fóra si poradí, ale jsou lidé co ne a po telefonu se to špatně radí. Takže varianta kde mu to nastavím v Kodi a on už vlastně by nemusel nic řešit, by byla skvělá. Takže proto by to bylo lepší.