24.10.2021, 11:58
@vladimir.domin Tady je každá rada těžká. Čistá instalace, pokud pomůže, je samozřejmě řešení, ale pokud ne, tak je to krok zpět. Je dobré zjistit, co za tím stojí, což u čisté instalace nejde. Já v tom logu nic zásadního nevidím, tak bych snad jedině pokračoval v tom, co jsem naznačil již v předchozím příspěvku. Vzít log od konce a zakazovat to (addon, nastavení funkcí Kodi), co je aktivní v době, kdy to zatuhne. Ještě by to možná chtělo podívat se na systémový log LE, zda tam, něco nebude vidět. Dá se pustit online přes SSH příkaz journalctl -f.
Jinak provozovat na Beeboxu Kodi pod Windows, to chápu, že se ti to nelíbí. Sám jsem na něm provozoval LE více než tři roky (včetně Tvheadend) a byla to paráda. Nikdy jsem lepší HW pro Kodi neměl. Samozřejmě je tam handicap toho omezení ve schopnosti přehrávat HEVC s vyšším datovým tokem, proto ho už pro LE nepoužívám, ale s Windows v rodině slouží dál. Tak jsem alespon přešel na HW s Arm od Beelink
, takže jistá kontinuita byla zachována.
Jinak provozovat na Beeboxu Kodi pod Windows, to chápu, že se ti to nelíbí. Sám jsem na něm provozoval LE více než tři roky (včetně Tvheadend) a byla to paráda. Nikdy jsem lepší HW pro Kodi neměl. Samozřejmě je tam handicap toho omezení ve schopnosti přehrávat HEVC s vyšším datovým tokem, proto ho už pro LE nepoužívám, ale s Windows v rodině slouží dál. Tak jsem alespon přešel na HW s Arm od Beelink
, takže jistá kontinuita byla zachována.