16.6.2022, 22:00
Co napsat a co jsem minule nezmínil .... výtečná je ona "testovací" služba, tedy období, kdy si člověk na "péráka" buď zvykne a nebo to vzdá a židli bez problémů vrátí - riziko špatné koupě tedy rozhodně nehrozí, dle mého názoru je docela škoda pokud to někdo "nedá". Po onom testovacím období kdy jsme se se s "pérákem" vzali vzájemně na milost, mi byla dodána židle zcela nová v krabicovém "demontu". Po sestavení (je to velmi rychlé) se mi zdálo vše včetně pružiny tužší, ale mohlo to být opravdu jen zdání, za měsíc už jsem nic nepozoroval. Aktuálně se mi na jakékoliv jiné židli sedí po delší době prostě "divně", stále mám nutkání jakéhosi zadkového balancu a srovnané páteře což mi na obyčejné sesli následně velmi chybí. Záda jsou stále klidné, jen ty lopatky zlobí, leč s tím neudělá asi nic ani křeslo z F1. Manželka na "péráku" stále neumí sedět (padá) a docela mne obdivuje jak si na něm dlouhé hodiny každodenně hovím, je to jen o zvyku. Přesto jsem se naučil střídat v pravidelných intervalech sed / stání, to je možnost opravdu k nezaplacení a člověk pak vydrží pracovat neskutečně dlouho (když je to nutné) s více jak poloviční únavou.
Také by bylo škoda nezmínit potah Alcantaru, je až neskutečně perfektní na údržbu, člověk se o židli nemusí téměř vůbec starat a je stále jako nová, jako kdyby se jí prach či otěr rukou, pozadí, nohou, vůbec netýkal a potah toto vše prostě odpudil či pohltil
Souhlasím s tím, že je to drahá židle, je to takový pérákový Mercedes, který za vynaložené peníze šetří uživateli pohybové ústrojí což je rozhodně třeba vzít v potaz. Pokud je člověk odkázán na sedavou činnost, je to super volba s přidaným zdravotním benefitem. Za mě, doporučuji !
Také by bylo škoda nezmínit potah Alcantaru, je až neskutečně perfektní na údržbu, člověk se o židli nemusí téměř vůbec starat a je stále jako nová, jako kdyby se jí prach či otěr rukou, pozadí, nohou, vůbec netýkal a potah toto vše prostě odpudil či pohltil

Souhlasím s tím, že je to drahá židle, je to takový pérákový Mercedes, který za vynaložené peníze šetří uživateli pohybové ústrojí což je rozhodně třeba vzít v potaz. Pokud je člověk odkázán na sedavou činnost, je to super volba s přidaným zdravotním benefitem. Za mě, doporučuji !
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...