26.9.2022, 20:08
@pbk Ano, i tohle je také možné. I o tom jsem se ostatně zmiňoval. Ale to bývá obvykle statické, tedy v tom smyslu, že je to dané pro určitý typ requestu a nemění se to. V již zmiňované OTT službě O2TV je těch variant obsahu header v rámci jedné funkce více, některé requesty vyžadují jinou strukturu než jiné. U user agenta je ale změna celkem jednoduchá, proto se nejčastěji používá právě ta. Platí to ostatně i obráceně. Ve všech svých aplikacích přijmu OTT služeb, které řeší podobnou problematiku, mám user agenta jako parametr v nastavení a v případě, když se nějaké podobné problémy objeví, tak ho jednoduše změním. A velmi často mi to pomohlo.
U Tipsport je to poměrně důležité, protože mají poměrně širokou variabilitu funkcí a jejich parametrů právě v závisloti na typu klienta i vysílaného obsahu. Dokáži si představit tedy i to, že pro určitý typ vysílaného obsahu nějakou kontrolu zapnou. I s tím jsem se už u některých služeb setkal.
U Tipsport je to poměrně důležité, protože mají poměrně širokou variabilitu funkcí a jejich parametrů právě v závisloti na typu klienta i vysílaného obsahu. Dokáži si představit tedy i to, že pro určitý typ vysílaného obsahu nějakou kontrolu zapnou. I s tím jsem se už u některých služeb setkal.