• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dotaz na Synology DiskStation / A vše okolo
@Rossi D a @jkmh:
QuickConnect nepoužívám, protože mi přijde zbytečný. To stejné, co on, mi dělá DDNS. Navíc dle sdělení samotného Synology toho víc neumí, než umí: 6

Citace:Tyto služby a aplikace nepodporují QuickConnect:

Všechny služby a aplikace třetích stran
Služby vyžadující informace o IP adresách služeb nebo názvech domén:
Mapování zařízení Synology do síťové jednotky se systémem Windows nebo Mac Finder
Přístup k souborům na zařízení Synology prostřednictvím protokolů SMB, AFP, FTP, NFS nebo WebDAV
Zálohování souborů v zařízení Synology NAS do vzdáleného zařízení Synology NAS
Připojení k zařízení Synology NAS (jako server VPN) pomocí klienta VPN
Připojení k cíli iSCSI Target na zařízení Synology NAS prostřednictvím klienta iSCSI
Webové služby implementované ve službě Web Station

Ale hlavně, možná jsme se trochu nepochopili. Mě jde spíše o doporučení, jakou aplikaci na mobilu použít pro ty věci, které jsem uváděl. Na nějakém porovnávacím webu pro tyto účely uváděli jako první VLC, pak několik dalších aplikací a KODI pro Android byl, tuším, na pátém místě.

@beitlj:
Taková byla moje představa. VPN mi funguje, to není problém (aktuálně mám IPsec). Nevíš náhodou, ta, kerou používáš, co je to za typ VPN? A když použiješ třeba ten DSfile, tak se video nebo hudba otevře přímo v tom nebo v nějakém asociovaném přehrávači? Jde mi o to, nemít plno aplikací na mobilu pro různé věci, které by jiná aplikace s přehledem zvládla jako all in one.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Dotaz na Synology DiskStation / A vše okolo - od Radek_Kovacik - 10.1.2023, 12:40

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)