12.6.2023, 0:26
@JiRo: Myslím si, že i v důchodu bys využil volání, už jen z důvodu zapomenutého telefonu doma či vybité baterie cestou někam do přírody. Dnes již vše na jednu eSIM/číslo/telefon/hodinky a opravdu to velmi dobře funguje, hodinky tak v pohodě komunikují i se systémem auta. Zvykl jsem si na to tak, že pokud jdu s hafanem na procházku, telefon záměrně zapomínám doma.
Aktuálně čekám na novinky, hodinky by měly vydržet opět o nějakou tu hodinu více a měl by se konečně dostavit funkční senzor tělesné teploty (který sic mám, ale je mi k prdu, udělali z něj "ovulačního hlídače" - pro chlapy tedy nic).
Aktuálně čekám na novinky, hodinky by měly vydržet opět o nějakou tu hodinu více a měl by se konečně dostavit funkční senzor tělesné teploty (který sic mám, ale je mi k prdu, udělali z něj "ovulačního hlídače" - pro chlapy tedy nic).
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...