Rozpovídám se pro začátek asi tímto.
Opačný extrém je, když někdo jen napíše:
"Našel jsem skvělý zdroj/doplněk ABCD. Tady je odkaz na stránku HTTP://opqrstdotuvx"
Samozřejmě pak chybí, k čemu to je (protože popis na té stránce je minimální), a zkušenost s tím. Taková sdílnost je zdánlivá a v podstatě na dvě věci.
Pochopím, že vyhledávání v tomto fóru nemusí vrátit smysluplné výsledky nebo je nutné pročíst výsledků spousty. Nemám často pochopení pro otázky v SZ, pokud téma existuje, ani pro otázky položené "halabala" gramatikou - viz pravidla.
Výjimky mohou být - u nových uživatelů, kteří vylepší brzy svou komunikaci.
Teď se zřejmě dostanu k titulku tématu ale jinak než kolegové.
Pokud jsou řešení navázána na obvykle placený neboli licencovaný obsah - než aby toto obcházela, pak stojím za tím řešení omezovat a nesdílet.
Přesněji - nezmiňovat se(!) o něm na fóru.
Mám výhrady k tématům, která jsou pouze výkladní skříní řešitele ale je rozhodnutý hotový výsledek nesdílet, jak vlastně také uvádí.
Taková témata by neměla vznikat, zbytečně probouzejí nejdříve zájem, později nátlak.
Někdy řešitel poskytuje některé části své práce a tazateli ochotně pomáhá. Pak je potřeba být opatrný a nemotivovat k hladovosti.
Zřejmě jsi pochopil, že si myslím, že zrovna ty @JiRo opatrný nejsi
a dáváš mnoho nadějí.
Jinak - forum je obsahem dobrovolné a komu se zdá, že by měl získat víc odpovědí, ať zkusí jinde.
Pomlčet neetické není.
Neetické je očekávat výhody přes SZ.
Každý, kdo plevelí fórum stovkami řádků IPTV by měl být sponzorem!
Opačný extrém je, když někdo jen napíše:
"Našel jsem skvělý zdroj/doplněk ABCD. Tady je odkaz na stránku HTTP://opqrstdotuvx"
Samozřejmě pak chybí, k čemu to je (protože popis na té stránce je minimální), a zkušenost s tím. Taková sdílnost je zdánlivá a v podstatě na dvě věci.
Pochopím, že vyhledávání v tomto fóru nemusí vrátit smysluplné výsledky nebo je nutné pročíst výsledků spousty. Nemám často pochopení pro otázky v SZ, pokud téma existuje, ani pro otázky položené "halabala" gramatikou - viz pravidla.
Výjimky mohou být - u nových uživatelů, kteří vylepší brzy svou komunikaci.
Teď se zřejmě dostanu k titulku tématu ale jinak než kolegové.
Pokud jsou řešení navázána na obvykle placený neboli licencovaný obsah - než aby toto obcházela, pak stojím za tím řešení omezovat a nesdílet.
Přesněji - nezmiňovat se(!) o něm na fóru.
Mám výhrady k tématům, která jsou pouze výkladní skříní řešitele ale je rozhodnutý hotový výsledek nesdílet, jak vlastně také uvádí.
Taková témata by neměla vznikat, zbytečně probouzejí nejdříve zájem, později nátlak.
Někdy řešitel poskytuje některé části své práce a tazateli ochotně pomáhá. Pak je potřeba být opatrný a nemotivovat k hladovosti.
Zřejmě jsi pochopil, že si myslím, že zrovna ty @JiRo opatrný nejsi
a dáváš mnoho nadějí.Jinak - forum je obsahem dobrovolné a komu se zdá, že by měl získat víc odpovědí, ať zkusí jinde.
Pomlčet neetické není.
Neetické je očekávat výhody přes SZ.
Každý, kdo plevelí fórum stovkami řádků IPTV by měl být sponzorem!
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.