04.8.2023, 20:15
@Muti Podľa všetkého čo čítam sa Homatick box 4K Plus dostal do nie asi najlepších rúk, ja ho osobne vlastním a po skúsenosti s nim som si kúpil i Dune Homatick box 4P Plus a len pre zmienku mal som i Nokiu 8010 a tu som vrátili tá mi vôbec nevyhovovala ma z nich najslabšie aktualizácie a hrozne mi na ovládači od Nokie chýbalo tlačidlo prepínanie vstupov cez HDMI a v nastavení tiež chýbal možnosť sparovať ovladač i so Soundbarom, Nokia vie sparovať len TV a Receiver. Tie to neduhy čo tu opisuješ ja nemám i hlasové vyhľadávanie nemá chybu, čo nejde je len DTS HD ale to mi tiež nechýba nakoľko i tak všetko beží najnovšie v audiu Dolby Atmos alebo DD+, tiež ani Dolby Vision alebo HDR nema problém jedine mínus môže byt pre niekoho AFR. A čo sa týka CoreElecu tam nie je najmenší problém, jediný je, že nemá hlasové vyhľadávanie. Diaľkový ovladač som ja po riešil cez usb Flirc v PC som ho nemapoval a ide na výbornú, ďalšia možnosť je /storage/.config/remote.conf. tiež vypnutie alebo zapnutie ide na výbornú, nastavil som režim spánku, vypnem TV i Soundbar a box ide do spánku, po zapnutí ovládačom od boxu (netreba absolutne používať iný ovladač) sa všetko prebudí do par sekúnd a môžem sledovať stream
plusy: v coreelec Nexus_ne 20.3 aarch64
Dolby Vision
minus: nema hlasové vyhľadávanie
Android - Kodi - Nexus,Omega
mínus: AFR, DTS HD, pri preskakovaní vo videu na nejaký časový úsek, kodi občas spadne
verziu aktualizácie androidu mám na oboch 5310
plusy: v coreelec Nexus_ne 20.3 aarch64
Dolby Vision
minus: nema hlasové vyhľadávanie
Android - Kodi - Nexus,Omega
mínus: AFR, DTS HD, pri preskakovaní vo videu na nejaký časový úsek, kodi občas spadne
verziu aktualizácie androidu mám na oboch 5310
/LG OLED 55"/- Soundbar - Samsung HW-Q990B / BOX - Dune Homatics R 4K plus/