• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homatics Box R 4K Plus + AV Denon Rozhozený zvuk s obrazem
@Muti Pomáhal jsem známému zprovozňovat na Homatics Box R Plus Kodi s SCC. Nechtěl jít do CoreELEC, protože primárně preferuje aplikace pro Android TV a z Kodi ho zajímá jen SCC. Takže klasika, v Kodi má pouze SCC a knihovnu pro Novinky a Trakt, takže jsme mu pro to upravoval skin a doplňoval vhodné Smart Playlisty. K boxu má připojenou TV LG a také receiver Denon, nevím ale jaký typ. Zapojené to má stejně jako ty, a co mi říkal, tak po krátkém laborování s nastavení audia jak v Kodi, tak v Andorid TV mu to šlape bez problémů. Poslední stav u něj je ten, že teď si hraje s aplikací SCC pro Android, jeho cílem je Kodi nakonec úplně opustit. Poté, co jsem měl možnost si to vyzkoušet se mu ani nedivím.

Já osobně o Homaticsu nepřemýšlím, protože nemám, a ani to zatím neplánuji mít, TV, která přehraje DV. Navíc mám v Kodi takové doplňky a celé řešení postavené tak, že pro mne přechod na Android (TV) nemá smysl. Ale lidí, co ho mají, znám více než toho jednoho a všichni jsou s ním absolutně spokojení. A jsou to vesměs lidé, kteří mají podobnou konfiguraci té tvé. Preferují DV a tak mají samozřejmě velké televize a kvalitní audio aparaturu.

K bluetooth v CoreELEC jen to, že jsem se občas setkal s podobnými problémy, které popisuješ. Nemám to 100% ověřené, ale myslím, že většina z nich byla způsobena tím, že se ta zařízení střídavě připojovala sice na stejný HW? ale pokaždé v jiném systému (myslím tím přepínání mezi CoreELEC a Android). Od té doby, co používám na svém HW (Beelink GT King) jen CoreELEC, šlapou všechna zařízení bez problémů - používám BT dálkové ovládání a příležitostně i klávesnici.

A nakonec, pokud chceš nějaké konkrétní rady, bude asi nejlepší, pokud se podíváš na Discord, kde jsou na serveru Stream Cinema Community lidé, co se Homaticsu hodně věnují. Tam by ti asi pomohli nejvíce.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Homatics Box R 4K Plus + AV Denon Rozhozený zvuk s obrazem - od JiRo - 05.8.2023, 0:38

Přejít na fórum:

Prochází: