(06.10.2023, 15:13)meda Napsal(a): A titulky jsou ve stejné složce jako video soubor?
Ano jsou. Ted jsem zkusil nahrat primo stejny soubor jako je v adresari na NASu na nove zformatovanou flashku (FAT32) a funguje to. Zrada tedy bude nekde v NASu
(06.10.2023, 15:23)jkmh Napsal(a): @Furat: Když jsem četl tvůj příspěvek ráno, nebyl jsem si jistý tím, na co se ptáš. Pokud ti jde jen o to, že mají název neznámý, ale přehrají se správně, asi bych to neřešil. I mně se to stává a u TV vysílání standardně. Snad jen pár tipů:
Máš/nemáš v nastavení přehrávače, že titulky jsou ve stejném adresáři jako film?
Dělají ti to všechny externí titulky, uložené v NAS?
Pokud verze Kodi v RPi a Vero není ten samá, jakože nejspíš není, asi to nemůžeš úplně porovnávat 1 : 1.
- Nazev maji stejny jako film, ale neprehraji se. Pokud stejny film a titulky spustim z externi flashky tak to funguje.
- V Nastaveni-Prehravac-Jazyk-Sluzby pro stahovani je jedina zminka o titulcich, kde je umisteni uloziste titulku a to bud Vedle videa nebo Vlastni umisteni. To je ale pro stazene titulky. V kazdem pripade v obou pripadech to nefunguje, at nastavim cokoliv.
- Vsechny filmy jsem samozrejme netestoval, ale u kazdeho u ktereho jsem to zkusil to nejde. Vzdy mam stejny nazev titulku jako filmu a vzdy jsou oba soubory ve stejnem adresari