06.10.2023, 21:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.10.2023, 21:44 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informací
)
(06.10.2023, 18:49)Furat Napsal(a): No to bylo mysleno tak, ze nikde jinde v nastaveni jsem nenasel volbu pro umisteni titulku nez v sekci pro stazene titulky.
Ano, v tom nastavení titulků v Nastavení Přehrávače se nastavuje to, kam se stahují. Ale já myslím, že při přehrávání přehrávač hledá titulky ve všech potenciálních umístěních, tedy jak Vedle videa, tak v případně ve složce, které se definuje ve Vlastním umístění. A pokud se vybere Vlastní umístění a nedefinuje se obsah, - Vlastní složka titulků je ptázdná, tak se stahuje a případně i při přehrávání hledá v Kodi Temp. Ale 100% za to krk nedám, je to už dlouho, co jsme si tohle ověřoval.
Co se týče (ne)označení jazyka titulků, viz Neznamy - (Externi) (1/1), tak u externích titulků se jazyk může vložit přímo do jména souboru s titulky. Pak to vypadá takto:
- jméno video souboru: Film xyz.avi
- jméno souboru s českými titulky: Film xyz.Czech.avi
- jméno souboru se slovenskými titulky titulky: Film xyz.Slovak.avi
- ...
Jinak existence knihovny Kodi s tím nemá nic společného, to je záležitost přehrávače a ten pracuje se zdrojem.
Ale proč se ty titulky nepřehrávají, to mi teď také jasné není. Budu přemýšlet...