07.5.2024, 7:21
@Majkysek: Díky za skvělý tip.
Když už je rootnutí telky takhle jednoduché, tak jsem to také udělal, a povedlo se! Opravdu, díky chybě (díře) ve firmwaru TV a jistě velkému úsilí autora hacku je teď získání práv roota takhle snadné - stačí připravenou flešku připojit do usb a spustit z ní jednu empétrojku.
Mám TV z roku 2018, viz info v podpisu, WebOS verze 4.4.2-11, firmware 05.50.15. Nemám sice v úmyslu používat Kodi v TV, ale za vyzkoušení to určitě stojí. Kodi jsem musel instalovat přes DevMode Managera z PC, protože při pokusu o instalaci z aplikace HomeBrew v TV jsem dostával chybu certifikátu. Použil jsem poslední Nightly build Kodi, instalace proběhla bez potíží. Po úspěšném nainstalování několika doplňků z repozitáře xbmc-kodi.cz jsem chtěl nainstalovat SCC z jejich repozitáře, ale běh instalace se nehnul z 0% a po chvili zahlásil chybu instalace. To jsem zkusil několikrát se stejným výsedkem a přestalo mě to bavit.
Ale určitě se k tomu ještě vrátím, možná to zkusím na oficiální verzi Kodi...
Když už je rootnutí telky takhle jednoduché, tak jsem to také udělal, a povedlo se! Opravdu, díky chybě (díře) ve firmwaru TV a jistě velkému úsilí autora hacku je teď získání práv roota takhle snadné - stačí připravenou flešku připojit do usb a spustit z ní jednu empétrojku.Mám TV z roku 2018, viz info v podpisu, WebOS verze 4.4.2-11, firmware 05.50.15. Nemám sice v úmyslu používat Kodi v TV, ale za vyzkoušení to určitě stojí. Kodi jsem musel instalovat přes DevMode Managera z PC, protože při pokusu o instalaci z aplikace HomeBrew v TV jsem dostával chybu certifikátu. Použil jsem poslední Nightly build Kodi, instalace proběhla bez potíží. Po úspěšném nainstalování několika doplňků z repozitáře xbmc-kodi.cz jsem chtěl nainstalovat SCC z jejich repozitáře, ale běh instalace se nehnul z 0% a po chvili zahlásil chybu instalace. To jsem zkusil několikrát se stejným výsedkem a přestalo mě to bavit.
Ale určitě se k tomu ještě vrátím, možná to zkusím na oficiální verzi Kodi...
HK1 rbox X4S (CE), X96 Max+ (CE), Tanix TX92 (CE Leia) | Yamaha RX-V475 | LG OLED65C8