(05.6.2024, 20:58)jkmh Napsal(a): @JiRo: To jsem našel taky. Ale ať klepu kam chci, nic to nestahuje. Ale já mám hodně zabetonovanej prohlížeč. Jestli ti to půjde stáhnout, hoď to potom sem.
@gigamachr: Ale ty jsi měl předtím LinuxMint. Ten je postavený na Ubuntu. To je něco jiného.
ano měl ale je to jak jsem psal arch linux vzadu a vzhled mintu vepředu viz screen
(06.6.2024, 8:18)JiRo Napsal(a): @jkmh: Hmm, a není tedy pro @gigamachr: lepší použít nějakou jinou distribuci? A nebo, tedy pokud nepotřebuje mít na tom RPi z nějakého jiného důvodu plnohodnotný Linux, instalovat tam LibreELEC?
BTW Jak jsi na ten IPTV SC přišel? Na přehrávání toho streamu, co jsem posílal, přeci IPTV SC nepotřebuješ.
S tim libreELEC jsem si hral s ruznými verzemi.. Problem většiny z nich bylo to že mi to pokažde nějak zamrzávalo. někdy při instalaci, někdy třeba až v náběhu kdy system nabíhal 10 minut a nenaběhl. Podezřival jsem, že mám vadné SDkarty i ten slot v rpi4 ale když tam dam lixun nemám problem s nicim.. Nicméně, klidně tomu mohu dát druhé kolo, když řeknete že to má smysl.