ještě dotaz https://streamcinema.cz/d/4-jak-nainstal...oplnek-scc .. tohle mi v tom bude fungovat taky?...Protože mě to píše, že mám špatnou struktůru
Otestuji ti cokoliv, ale pokud je to tohle tak to jsem nepochopil už v bodě 1. Stahnu odkud? V jakem jsem systemu v linuxu nebo ve windows?
(06.6.2024, 15:16)jkmh Napsal(a): @gigamachr: Názory jsi četl, rozhodnutí je na tobě.
Nyní budeš potřebovat monitor, klávesnici a myš
1) Stáhni si soubor install_pkg.sh.txt a ulož třeba na Plochu a přejmenuj na install_pkg.sh. Txt je použito jen kvůli uložení jako přílohy
2) otevři terminál a zadej příkaz cd Plocha
3) nyní pro kontrolu zadej v terminálu příkaz ls. Pokud je vše v pořádku, uvidíš ve výpisu náš soubor
4) zadej v terminálu příkaz chmod +x install_pkg.sh
5) zadej v terminálu příkaz ./install_pkg.sh, kdyby se script nerozjel, zadej příkaz bash install_pkg.sh
6) script se rozjede, zkontroluje, popř. stáhne potřebné věci pro výrobu doplňku. Poté tě vyzve k zadání adresy
7) V prohlížeči otevři AUR (en) - kodi-addon-inputstream-adaptive-any (archlinux.org), až tě terminál požádá zkopíruj link, který je uveden na řádku Git Clone URL: do terminálu a odklepni. Výroba a instalace doplňku se rozjede
Protože script používá , zřejmě se tě několikrát zeptá na heslo. Linux rozeznává na rozdíl od win velká a malá písmena. To musíš dodržet.
@JiRo: Jak jsi to instaloval? Aur repo? A jestli je to možné i pro Arm. Třeba to poznáme. Uvidíme, co na to kolega
Otestuji ti cokoliv, ale pokud je to tohle tak to jsem nepochopil už v bodě 1. Stahnu odkud? V jakem jsem systemu v linuxu nebo ve windows?