• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zapnutí/vypnutí obrazu na pozadí v Menu
Thumbs Up 
(01.9.2024, 16:55)jkmh Napsal(a): Jasný, mluvil jsem o situaci, kdy už stream běží na pozadí (tedy kdy jej nechtěně na pozadí pomocí ESC dostanu).
Keymap jsem ještě nezkusil, juknu na to, díky.

@filiphrabanek: to, co je vidět na druhé fotce v prvním příspěvku je způsobeno tím, že vycouval do Home během přehrávání. Správný postup je, že napřed zavřeš stream a potom vycouváš.
Na každém DO máš STOP nebo lze ESC jako STOP v Kodi naprogramovat. Právě v Keymap Editoru. Také to můžeš stopnout virtuálním tlačítkem na obrazovce a pak vycouvat. Tak to dělám já.

(01.9.2024, 17:40)JiRo Napsal(a): Používám Estuary. Ale juknu na Tvá doporučení. Díky moc.

Nehledě na to, že i v Home menu Confluence jsou trvale zobrazena tlačítka ovládání přehrávání (kde je i STOP) a přepínání Celá obrazovka. Což je paradoxně vidět už i v prvním příspěvku. Samozřejmě, že se to dá řešit i mapováním tlačítek, ale to je už vyšší level a spíše zjednodušení a zrychlení ovládání. Skin Confluence pro to ty funkce ale nabízí i bez toho. U většiny skinů ostatně vždy platí, že k ovládání přes DO, které umí dlouhý stisk, stačí minimum OK, BACK4 kurzorové klávesy a ovládání hlasitosti. U DO, které dlouhý stisk neumí, se k tomu ještě přidává klávesa CONTEXT MENU. To je absolutní minumu, s kterým dá ovládat vše. Každé další tlačítko je samozřejmě výhodou, ale bezpodmínečně nutné není.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: zapnutí/vypnutí obrazu na pozadí v Menu - od filiphrabanek - 01.9.2024, 18:19

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)