• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence"
Ano, Jony Ive pracuje na startupu zařízení s umělou inteligencí ve spolupráci s OpenAI.

[Obrázek: cMJZfgx.png]

Jony Ive, známý bývalý designér společnosti Apple, potvrdil, že spolupracuje s generálním ředitelem společnosti OpenAI Samem Altmanem na novém projektu hardwaru s umělou inteligencí. Toto potvrzení přišlo během Iveho profilu v The New York Times, téměř rok poté, co se objevily první zprávy o jejich možné spolupráci. Ive a Altman se spojili prostřednictvím generálního ředitele Airbnb Briana Cheskyho a projekt v současné době financují Ive a Emerson Collective, organizace Laurene Powell Jobsové. Podle The Times může podnik do konce roku 2024 získat finanční prostředky ve výši 1 miliardy dolarů, ačkoli předchozí spekulace o zapojení generálního ředitele SoftBank Masayoshiho Sona nebyly zmíněny. (vp)

[Obrázek: hYa7Jtx.png]

Vyzkoušel jsem nového tvůrce podcastů s umělou inteligencí od Googlu na jedno kliknutí a teď už nevím, co je skutečné

[Obrázek: sxhDcIc.png]

Měl jsem možnost nahlédnout, jak umělá inteligence změní svět, a naplňuje mě to stejnou měrou strachem i úžasem.

Zdrojem mého zděšení je Google NotebookLM. NotebookLM vezme článek, příspěvek na blogu nebo webovou stránku a jediným kliknutím vytvoří zvukový soubor rozhovoru dvou lidí o něm, který zní tak přirozeně a realisticky, že není možné uvěřit, že neposloucháte rozhovor dvou skutečných lidí. Mluví o daném tématu se zaujetím a autoritou, znějí zaujatě a se zájmem a vzájemně na sebe reagují tak přirozeně, že vám to vyrazí dech. Nechybí ani drobné odfrknutí, lehké přeřeknutí, pomlky a drobné chichotání, díky nimž zní naprosto lidsky. (vp)

[Obrázek: 2WtLW0v.jpeg]
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od Rossi D - 23.9.2024, 11:51
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 10.9.2025, 7:52
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 02.11.2025, 17:11

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)