13.6.2025, 7:33
(25.5.2025, 15:16)widleboy Napsal(a):(23.5.2025, 16:04)JiRo Napsal(a): @meda: Jo jo, je to tak, jak píšeš. Ona tato "nevyžádaná vlastnost" patrně stojí za tím, proč vznikl ten skin. A přitom to šlo udělat jednak jako vlastnost volitelnou a jednak tak, aby to s ní či bez, podle prání uzivatele, fungovalo i s jakýmkoliv skinem.
Ahoj, tak jsem si myslel, že skin strčím do extras v pluginu pod stejným názvem, addon id jsem dal stejné a stejně jsem se původního nezbavil, kde dělám chybu?
Edit 25.5.2025: tak v PC se mi to povedlo, ale mám box Tesla a tam mě nepustí do vývojáře, tak bych to tam potřeboval nahrnout najednou.
Edit 26.5.2025: v PC jsem si dal celý "plugin.video.sosac-2" do vs code, vyhledal vše "skin" a vyndal, smazal složku extras, funguje to, ale stále se vrací typ zobrazení Stěna ikon a já bych chtěl Široký seznam
Edit 28.5.2025: dnes jsem ještě z pluginu odebral vše, co obsahuje "xbmc.executebuiltin("Container.SetViewMode", v pluginu jsou totiž odkazy na VievMody, které jsou jen v jejich skinu, vypadá to že to funguje
Edit 2.6.2025: tak bohužel historie se nezobrazuje
Díky, konečně to někdo vyřešil. Narozdíl od mnoha zdejších žvanilů a teoretiků, co o tom píšou sáhodlouhý elaboráty a slohy, ale prd tomu rozuměj. Ale okecávat to uměj dokonale.