Tady je to těžký. Nikdy za to nemůžou ti dva Japonci. Ptáš se pozdě. Měl jsi se zeptat první, druhý den po zjištění. Protože tady platí: Co se ten den, od kterého to nejde, stalo? Aktualizace čehokoliv? Než odpovíš ne, tak věz, že pokud máš nastavené automatické aktualizace, tak si nemůžeš být jistý. Mně se Samsung aktualizoval ve dvě ráno. Tak jsem automatiku vypnul. Dtto Kodi a automat, že se aktualizuje si nemusíš všimnout.
Peskoval jsem dost. Teď prakticky:
Zkus, jak se to bude chovat, když necháš fyzicky zapojenou jen telku nebo monitor. Dle popisu tipuji, že se jedno nebo druhé nedomluví s PC včas. Mluvíš o přehrávání z NASu v Kodi nebo nějakého pluginu v Kodi.
Stlač Win + R a napiš dxdiag. Až se ti otevře, Zkontroluj hlavně záložku Zobrazení. Dtto při chybě a porovnej.
Stlač Win + X, jdi do Protokoly systému Windows > Systém. Pak vpravo na Filtr aktuálního protokolu. Zaškrtni jen Chyba. Snad to chování bude OS považovat za chybu. Když ne. Přidej k tomu Upozornění. Projdi vše, co může souviset se zobrazováním. Orientuj se podle hodiny, kdy se to přihodilo. Není potřeba procházet tisíce záznamů.
Netvrdím, že se něco musí najít, ale někde začít musíš.
Ještě zkus vyměnit HDMI kabel. Zvláště, pokud jsi s ním manipuloval a je to noname kabel.. Na to je HDMI prevít. A nikdy nemanipuluj a HDMI kabelem, pokud jsou zařízení zapnutá. To dokáže HDMI vstupy nabourat (vlasní zkušenost).
Peskoval jsem dost. Teď prakticky:
Zkus, jak se to bude chovat, když necháš fyzicky zapojenou jen telku nebo monitor. Dle popisu tipuji, že se jedno nebo druhé nedomluví s PC včas. Mluvíš o přehrávání z NASu v Kodi nebo nějakého pluginu v Kodi.
Stlač Win + R a napiš dxdiag. Až se ti otevře, Zkontroluj hlavně záložku Zobrazení. Dtto při chybě a porovnej.
Stlač Win + X, jdi do Protokoly systému Windows > Systém. Pak vpravo na Filtr aktuálního protokolu. Zaškrtni jen Chyba. Snad to chování bude OS považovat za chybu. Když ne. Přidej k tomu Upozornění. Projdi vše, co může souviset se zobrazováním. Orientuj se podle hodiny, kdy se to přihodilo. Není potřeba procházet tisíce záznamů.
Netvrdím, že se něco musí najít, ale někde začít musíš.
Ještě zkus vyměnit HDMI kabel. Zvláště, pokud jsi s ním manipuloval a je to noname kabel.. Na to je HDMI prevít. A nikdy nemanipuluj a HDMI kabelem, pokud jsou zařízení zapnutá. To dokáže HDMI vstupy nabourat (vlasní zkušenost).
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1