13.6.2025, 16:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.6.2025, 16:47 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@gusto1: OK. Takže zběžný pohled do logu přiblížil problém na tvém Kodi tomu, co jsem předpokládal. Tedy, že nedojde k ukončení Kodi, ale k jeho pádu. Alespoň to naznačuje zaslaný log, který prostě skončí v okamžiku vypisování řádku. Tedy pokud budeme předpokládat, že log, který jsi podle tvých slov nějak upravoval, jsi neupravil tak, že jsi z něj odstranil nějakou jeho podstatnou část.
Co to znamená? Není třeba (velmi pravděpodobně) hledat problém v mapování nebo v samotné funkci DO, ale ve funkci YT doplňku. To ale nebude nic jednoduchého. Já teď nejsem doma, takže nemám možnost se tím zabývat, ale snad se k tomu někdy později dostanu.
Pro tuto chvíli tedy zbývá jen jedna otázka. Chová se ti to takhle při přehrávání libovolného videa z YT nebo jsi to vždycky zkoušel jen u stejného videa? Pokud platí ta druhá možnost, můžeš sem dát YT id toho videa?
Co to znamená? Není třeba (velmi pravděpodobně) hledat problém v mapování nebo v samotné funkci DO, ale ve funkci YT doplňku. To ale nebude nic jednoduchého. Já teď nejsem doma, takže nemám možnost se tím zabývat, ale snad se k tomu někdy později dostanu.
Pro tuto chvíli tedy zbývá jen jedna otázka. Chová se ti to takhle při přehrávání libovolného videa z YT nebo jsi to vždycky zkoušel jen u stejného videa? Pokud platí ta druhá možnost, můžeš sem dát YT id toho videa?