19.6.2025, 6:59
Kodi prevádzkujem už od začiatku (XBMC). Začal som na PC, neskôr aj Rpi, a momentálne ho používam na Nvidia Shield.
Vždy som ho používal ako prehrávač na filmy a tv seriály (prevažne vlastná zbierka)+ za tie roky sa prestriedalo veľa doplnkov.
Kodi som vylaďoval a hustlil tak, aby ho vedela používať pre svoje potreby celá rodina.
Technológia napredovala a prichádzal nový hw a sw, android krabičky,streamovacie služby, IPTV ...atď
No skrátka všetko má svoju aplikáciu a prepínanie medzi nimi je rýchle a svižné, takže all in one riešenie netreba.
Z lineárnej tv nenahrávame a lineárnu tv pozeráme len zriedka.
Momentálne sa u nás Kodi používa taktiež len zriedka, skoro vôbec.
Neviem si pomôcť ale zdá sa mi že je to hlavne tým, že je málo dobrých nových filmov a seriálov a keď je niečo dobré zbehneme na to do kina prípadne si to pozrieme na ktorejkoľvek streamovacej platforme alebo na nemenovanom doplnku.
Takže Kodi vlastne používam len zriedka a výhradne iba na jeden jediný doplnok.
Piece
Vždy som ho používal ako prehrávač na filmy a tv seriály (prevažne vlastná zbierka)+ za tie roky sa prestriedalo veľa doplnkov.
Kodi som vylaďoval a hustlil tak, aby ho vedela používať pre svoje potreby celá rodina.
Technológia napredovala a prichádzal nový hw a sw, android krabičky,streamovacie služby, IPTV ...atď
No skrátka všetko má svoju aplikáciu a prepínanie medzi nimi je rýchle a svižné, takže all in one riešenie netreba.
Z lineárnej tv nenahrávame a lineárnu tv pozeráme len zriedka.
Momentálne sa u nás Kodi používa taktiež len zriedka, skoro vôbec.
Neviem si pomôcť ale zdá sa mi že je to hlavne tým, že je málo dobrých nových filmov a seriálov a keď je niečo dobré zbehneme na to do kina prípadne si to pozrieme na ktorejkoľvek streamovacej platforme alebo na nemenovanom doplnku.
Takže Kodi vlastne používam len zriedka a výhradne iba na jeden jediný doplnok.
Piece
Nvidia Shield 2019 (Android-Kodi 21.2), HTPC (Win 11-Kodi 21.2), TV Samsung QE65QN85, Onkyo TX-NR474 5.1