04.9.2025, 16:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.9.2025, 16:04 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@Rossi D Jo jo. Je to tak. Taky se tím zaobírám, ale je jasné, že tvůrci Google/Android TV do podobného komfortu api rozhraní pro komunitní/individuální "tvorbu", který nabízí Kodi, celkem pochopitelně nepůjdou. Ale řekl bych, že je to možná jen otázka času. I když z jiných případů (Plex, Jellyfin, Emby, ...) je vidět, že ta cesta bude ještě dlouhá. Takže zatím máme doma všechno opřené o Kodi (včetně Live TV) na uspávaných boxech a jen výjimky, které jsou pro danou chvíli nějak zajímavé a v Kodi hůře (nebo vůbec) dostupné, si pouštíme nějakou applikaci na TV. Kodi na uspávaném boxu je pro mne stále bezkonkurenčně nejlepší řešení. Okamžitý start (do nízkých jednotek sekund a se zachováním kontextu), možnosti správy a údržba bez omezení... A překvapivě, po marasmu poloviny roku se zdá, že jsme se, co se týče obsahu, vrátili na prakticky stejnou úroveň jako v době, kdy existovalo SCC. Pravda, znamenalo to nějakou práci a úsilí, ale právě Kodi a jeho prostředí při tom významně pomohlo.
Nicméně se zprávami o dalším rozvoji Dolby Vision (DV 2) přemýšlím, že monokulturu Samsug při první potřebě výměny HW opustím. Už jsem pro to udělal další krok. Ztratil jsem jedno sluchátko od Galaxy Buds a nechtělo se mi platit ty tisíce za nový model a tak jsem zkusil sluchátka JBL za téměř třetinovou cenu a jsem docela spokojený. Takže až si budu kupovat novou TV, Samsung to s vysokou pravděpodobností nebude. A s tím samozřejmě přijdou i nové výzvy...
Nicméně se zprávami o dalším rozvoji Dolby Vision (DV 2) přemýšlím, že monokulturu Samsug při první potřebě výměny HW opustím. Už jsem pro to udělal další krok. Ztratil jsem jedno sluchátko od Galaxy Buds a nechtělo se mi platit ty tisíce za nový model a tak jsem zkusil sluchátka JBL za téměř třetinovou cenu a jsem docela spokojený. Takže až si budu kupovat novou TV, Samsung to s vysokou pravděpodobností nebude. A s tím samozřejmě přijdou i nové výzvy...