Já bych řekl, že v této chvíli není otázka zda instalovat do MMC vůbec na místě.
A co se týče odpovědí na anketu, obávám se, že relevantní výsledek z ní nezískáš. Jednak těch odpovědí nebude tolik, aby to bylo nějak staticky významné, nehledě na to, že míra schopností a zkušeností jednotlivých respondentů nebude natolik srovnatelná, aby měly i jejich odpovědi srovnatelnou váhu.
Z vlastní zkušenosti s touto problematikou mohu konkrétně přispět takto:
A co se týče odpovědí na anketu, obávám se, že relevantní výsledek z ní nezískáš. Jednak těch odpovědí nebude tolik, aby to bylo nějak staticky významné, nehledě na to, že míra schopností a zkušeností jednotlivých respondentů nebude natolik srovnatelná, aby měly i jejich odpovědi srovnatelnou váhu.
Z vlastní zkušenosti s touto problematikou mohu konkrétně přispět takto:
- instalce CE do vnitřní paměti může zvýšit pravděpodobnost "bricknutí" box-u, ale vzhledem k tomu, že obecně je samotná pravděpodobnost "bricknutí" velmi nízká, není to pro rozhodování zas tak podstatné, nehledě na to, že i takové "bricknutí" se mnohdy (ne vždycky) může podařit vyřešit,
- u některých boxů (z mých zkušeností u většiny, co jsem měl v ruce) může přesun CE do vnitřní paměti zpomalit fázi bootu CE, jinak řečeno, CE z karty bootuje rychleji než z vnitřní paměti.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.