15.10.2025, 9:37
Díky za připomenutí. Během týdne se do toho pustím jakmile mi box dorazí domů. Jen se zeptám. Do KODI pod CoreELEC se dají instalovat všechny doplňky a pluginy? Nebude tam omezení že k chodu potřebují android? Například teď mám KODI na win 11. Jeden doplněk s placeným přístupem. V infu doplňku všechno funkční, přístup i UID ano ale když to spustím tak mi je odpovědí chyba že se nedá připojit k databázi. tady na foru se řeší, že se musí jen den počkat, já to řešil s podporou a nikdo nevěděl. Já to vidím v tom, že na win je i antivitr co možná tu komunikaci blokuje. Kdežto na KODI pod androidem by to mělo fungovat normálně.
Pak se ještě zeptám: pokud dám KODI na mmc kdy tam mám 128GB a pokud KODI správně ten disk využije je možné mu stanovit jak velký swap disku využije? Aby například rozhodnu se, že tento soubor stáhnu a zároveň se chci dívat na film. Tak aby ten soubor stáhnul na swap a až bude stažený pak ho poslal na NAS, aby to nebyl zběsilý tok dat do té mašinky.
Pak se ještě zeptám: pokud dám KODI na mmc kdy tam mám 128GB a pokud KODI správně ten disk využije je možné mu stanovit jak velký swap disku využije? Aby například rozhodnu se, že tento soubor stáhnu a zároveň se chci dívat na film. Tak aby ten soubor stáhnul na swap a až bude stažený pak ho poslal na NAS, aby to nebyl zběsilý tok dat do té mašinky.