15.10.2025, 12:14
@sachlj: Co se týče problémů s funkcí doplňku, musíš být konkrétní. Dělat obecné závěry, že doplněk je na OS závislý jen z toho, že ti na Android funguje správně a na Windows ne, není možné. Může to tak být, ale nemusí. Jestli jde v tvém případě o doplněk, o který si myslím že jde, tak tam ta závislost není určitě. Ale vynechme dohady. Příště piš konkrétně a tak, aby to dávalo zřejmý smysl i tomu, kdo to bude číst. Nejenom tobě.
K druhému dotazu. Kodi funkci stahování nemá. To řeší vždy nějaký konkrétní doplněk a používá k tomu většinou jen ty základní a jedn oduché procedury práce se soubory. Nic složitějšího, jakkoliv by to asi bylo příjmené, od něj čekat nemůžeš. Ostatně, nevidím důvod, proč si neukládat download přímo na NAS a z NAS zase hned přehrávat.
K druhému dotazu. Kodi funkci stahování nemá. To řeší vždy nějaký konkrétní doplněk a používá k tomu většinou jen ty základní a jedn oduché procedury práce se soubory. Nic složitějšího, jakkoliv by to asi bylo příjmené, od něj čekat nemůžeš. Ostatně, nevidím důvod, proč si neukládat download přímo na NAS a z NAS zase hned přehrávat.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.