22.10.2025, 19:39
@sachlj: Jaký USB dongle od Logitech máš? Pokud Unifying nebo Bolt a nemáš ho s klávesnicí/myši spárovaný, tak ho v CoreELEC nespáruješ. Na to potřebuješ buď Logitech aplikaci Logi Options+ (pro Bolt) nebo Unifying Software (pro Unifying), případně webovou aplikaci Logi Web Connect. Ale ani jedno z toho do CE nedostaneš nebo nebudeš moci spustit. Ještě tak snad ten Logi Web Connect, pokud bys tam měl naisntalovaný nějaký browser, ale to ty budeš mít asi těžko. Takže v takovém případě si to spáruj např. ve Windows a pak to strč do té krabice s CE. Pak by to fungovat mělo.
Taky si dej pozor na rušení. Stává se to zřídka, ale některé boxy tu komunikaci mezi dongelem a periferiemi ruší (EMC parametry těch levných boxů jsou občas žalostné). Stačí to ale propojit 1/2 metrovým USB kabelem a dát ten dongel kousek vedle.
Taky si dej pozor na rušení. Stává se to zřídka, ale některé boxy tu komunikaci mezi dongelem a periferiemi ruší (EMC parametry těch levných boxů jsou občas žalostné). Stačí to ale propojit 1/2 metrovým USB kabelem a dát ten dongel kousek vedle.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.