23.10.2025, 18:33
@sachlj: Hele, dávám ti tu rady, odkazy, hledám na internetu a ty na to reaguješ jen tak, jako v posledním příspěvku. A přitom by stačilo, jen se nad tím zamyslet, přečíst si to, co ti tu posílám, řídit se tím a dát mi nějakou smysluplnou zpětnou vazbu o tom, co jsi udělal, místo nekonkrétních a nelogických vyjádření a vět, které nedávají smysl.
A mimochodem, netuším, proč bys měl něco ukládat na 3 místa. Konfigurační soubor Amlogic Remote se ukládá na jedno konkrétní místo, které je jasně a jednoznačně popsané. Poté stačí dát restart CoreELEC a je to.
Kdyby ses choval jinak, možná bych ti řekl, ať přijedeš, a já ti to nastavím. Ale po tomhle už chuť nemám ani náhodou. A příště už si taky asi rozmyslím, dávat ti tu nějaké rady.
A mimochodem, netuším, proč bys měl něco ukládat na 3 místa. Konfigurační soubor Amlogic Remote se ukládá na jedno konkrétní místo, které je jasně a jednoznačně popsané. Poté stačí dát restart CoreELEC a je to.
Kdyby ses choval jinak, možná bych ti řekl, ať přijedeš, a já ti to nastavím. Ale po tomhle už chuť nemám ani náhodou. A příště už si taky asi rozmyslím, dávat ti tu nějaké rady.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.