23.10.2025, 19:40
@sachlj: Takže si stále povedeš svou. Žádná reflexe, žádné informace o tom, jak jsi postupoval, žádná informace o tom, jestli to mnou odhadované dálkové ovládání je skutečně to, které máš i ty. Jen výkřiky ve stylu "...takovou radu čekám...". Jak ti mám efektivně poradit, když ty mi ani trochu nepomůžeš?! Já ti do hlavy nevidím, nevím ani co jsi dělal, jak jsi postupoval. Tohle je o vzájemné spolupráci, o interakci, předávání informací jedním i druhým směrem. Zatím jsem se snažil jen já, ty vůbec. Takže já se snažit přestávám, třeba ti teď zase bude pomáhat někdo další.
Mimochodem, jsi tady na fóru už od roku 2017 a nedokážeš do příspěvku přiložit fotku? Pak už se ani nedivím tomu, že nedokážeš zprovoznit jedno dálkového ovládání.
Mimochodem, jsi tady na fóru už od roku 2017 a nedokážeš do příspěvku přiložit fotku? Pak už se ani nedivím tomu, že nedokážeš zprovoznit jedno dálkového ovládání.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.