• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Anketa: Jak instalovat CoreELEC do MMC?
Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě.
Souběžně s původním Androidem-je to bezpečnější.
0%
0 0%
Nebát se to nainstalovat samostatně. Je to lepší varianta-pokud to s KODI myslíš vážně.
100.00%
2 100.00%
Celkem 2 hlas(ů) 100%
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. [Zobrazit výsledky]

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CoreELEC do vnitření paměti android boxu
(23.10.2025, 19:43)sachlj Napsal(a): Tak jinak. Snad to pochopíte. V rybařině když mě osloví někdo kdo má problém s něčím rád pomůžu, když bude z Prahy přijedu, ukážu, navážu. strávím s ním tolik času aby to pochopil. V 3D tisku protože neumím si nic nakreslit požádám na fb o to aby mi někdo něco nakreslil a zadarmo mi to pošlou i 3 lidi. Poděkuji. Když někdo něco potřebuje vytisknout tak mu to vytisknu jen za cenu filamentu a nic víc. V Home Assistentu je to jiné. Tam ti nikdo nic neudělá a ani za peníze. A to z toho důvodu, že by se mohlo stát, že to tobě nainstaluji a ty si tam dáš kotel a ten vybouchne a pak by jsi se na mě poslal policajty. A tady je to o čem? To že mi někdo za úhradu něco nastaví a to chci jen ovladač a ne přístupy někam kde je to nelegální. Chcete pomoct s forem, poslat peníze na rozvoj. To ale musí něco přinést. Zatím jen povídání o ničem. Podívej se tam, přečti si to. Jo to v rybařině se člověk učí celej život. Já při poslední rybačce s kolegou se kterým jsme se viděl poprvé jsme se hned naučil několik nových věcí. A nechtěl za to nic.

@sachlj: Přestaň nás tady poučovat o etice chování v komunitě a podívej se, jak jsi se tady choval doposud ty a jak se ostatně tady chováš i nadále. Cpeme tady do tebe infomace horem dolem, tancujeme kolem tvých mnohdy nesmyslných příspěvků a veškerá tvoje reakce je typu "Apple které fungují po vybalení" nebo "...takovou radu čekám...". Tak se tady na to už vykašli a jdi někam jinam.

Ale přeci jen, jako reakci na nesmyslný obsah tvého příspěvku, ještě přidám několik vět.

Strávili jsme tady každý nezištně stovky hodin radami těm, kteří je potřebovali, a kteří při tom ale také efektivně spolupracovali. A nikdo nikdy od nikoho za to nevzal ani korunu. To tady prostě není vykem a nikdo to nedělá. Tak se nám tu nesnaž namluvit, že ti tady někdo něco nastaví za peníze. A pokud ti to tady někdo přeci jen nabídl, tak je to jeho privátní iniciativa, a s fórem to nemá nic společného. A pokud vím, tak jsi to byl ty, který za nastavení nabízel peníze. Tak si nevymýšlej.

Podobné je to s penězi na podporu fóra. Pokud je někdo posílá, tak jsou určeny administrátorovi na provoz fóra, hosting a další náklady související s jeho infrastrukturou. Nikdo další, a týká se to bezezbytku i těch, kteří tu radí nejvíce, žádné peníze nedostává. Ani já, ani nikdo jiný. Naopak, já třeba posílám pravidlně rok co rok (posledních několik let) fóru cca 500 Kč ročně. K tomu mám za sebou přes 5300 příspěvků a z toho drtivá většina (> 99 %) byla o pomoci, radách, návodech a snaze aby toto forum bylo efektivní a přinášelo jeho členům nějaký užitek. Nikdy jsme za to nevzal ani krunu, i když mě to stálo hodně času. A nikdy bych za to ty peníze nevzal, i kdyby mi je někdo nabízel.

S tímhle svým příspěvkem, kde nás tu školíš, jsi opravdu přestřelil a jen si dokázal, že jsi opravdu takový hlupák, jak si to tady o tobě hodně lidí myslí. Sorry, ale musel jsme to napsat. Řekl sis o to.

@sachlj: Tak tímhle smazáním obsahu příspěvku jsi jen ukázal, jaký vlastně jsi. @meda: to napsal dobře, ty na tohle fórum nepatříš.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Příspěvků v tématu
CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 14.10.2025, 9:29
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 14.10.2025, 14:11
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 14.10.2025, 15:08
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 15.10.2025, 7:27
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 15.10.2025, 9:37
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 21.10.2025, 19:29
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 22.10.2025, 7:12
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 22.10.2025, 8:46
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 22.10.2025, 9:33
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 22.10.2025, 10:56
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 22.10.2025, 19:15
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 7:15
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 10:55
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 16:53
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 18:08
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 18:56
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 23.10.2025, 19:43
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od JiRo - 23.10.2025, 20:13
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 24.10.2025, 17:18
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 27.10.2025, 8:38
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 27.10.2025, 9:16
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 27.10.2025, 10:42
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 27.10.2025, 11:32
RE: CoreELEC do vnitření paměti android boxu - od smazany_uzivatel - 27.10.2025, 12:38

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)