• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence"
Můj kladný postoj k Ai je tu všeobecně znám, používám ji denně a převážně pracovně. "Vyrobil" jsem si pomocí Ai Studia aktuálně již cca šest aplikací z toho čtyři čistě pracovní. Ony pracovní aplikace mi sundaly pracovní vytížení ze "150%" na polovinu a snažím se je stále zdokonalovat a vyvíjet dále (snad to nepřeženu 1)

Ty dvě zbylé jsou typu webového sumarizátoru a pomocníka při generování promptů pro vizuál, tyto také dolaďuji, ale nemám na ně tolik času kolik by si zasloužily. Chyby se v těchto nástrojích holt objevují ať již v "nečistém" překladu či opakování vět a dalších nepříjemnostech. Bohužel doba je zatím taková, že za oněmi chybami může stát cokoliv, pokud člověk otestuje chybovou událost druhý den, už se nemusí opakovat a překlad do ČJ nevyjímaje (nevymlouvám se, tak to je).

V každém případě je u Ai znát velmi rychlý pokrok vpřed, týdně se nabízejí další možnosti vylepšování a nástroje doslova zrají jako víno, co jsem na začátku toho mého vibecodingu nedokázal s Ai udělat, dnes to provedu zcela běžně a ještě dokonaleji.  4
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 10.9.2025, 7:52
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od Rossi D - 24.10.2025, 20:26
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 02.11.2025, 17:11

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)