03.11.2025, 11:11
Já to původně chtěl napsat jinak. Mám na klíčích od auta AirTag. To kdybych je někde vytratil. Třeba že je dám do kapsy bundy a tu pak přehodím přes nákupní vozík. A v telefonu mám nastaveno, že když se od klíčů oddálím (nevím na kolik to funguje ale asi tak 200 metrů) tak že mi to telefon zahlásí. No ale že máme mladé na vesnici co nemá ani úřad a ani vlastní hasiče, hospodu.... prostě prdel světa. Tak jsme tam o víkendu byli a na nějakém výletě asi ve větší prdeli. A na tom statku kde byli místní vidláci tak tam se mi airtag nedokázal s žádným iphonem spojit co my hlásil jeho polohu. Nechci tím říct, že na vesnicích není apple tolik rozšířený ale tam bych klíče nechtěl ztratit. V té prdeli bych těžko hledal někoho s iphonem. Nicméně je třeba říct, že můj švára co bydlí v Praze co rozhodně nemá do kapsy hluboko má shitový plasťák od samsungu ale jen proto, že je technický antitalent a takové ty vyfikundace v telefonu co ty telefony umí nechápe...a on má doma ještě tupou starou televizi od sony a co by mohla umět víc mu uniká...