• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence"
@meda: Ono to zase všechno tak jednoduché není, první věcí je to vše vůbec dát nějak dohromady aby to dělalo to co potřebuji, musíš vymyslet onen správný startovací "prompt" jako základ na kterém se bude stavět. A pak postupně přidáváš věci které chceš a které nechceš aby aplikace vykonávala, někdy se to díky přívalu nápadů i "zacyklí", člověk opravdu musí přemýšlet nad tím co je podstatné a co již ne. 
Po dohotovení a optimalizaci apku ještě nějakou dobu upravuješ za chodu, dolaďuješ. Ano, v hotové fázi je to automat, ale jako každý automat má svého zhotovitele který mu tu činnost musel vymyslet a předat, sama se neudělá. Mě to prostě baví, mám toho už na svědomí docela dost a vymýšlím co dalšího, nechci být pouze pasivním uživatelem. Tyhle "malé" aplikace jsou pro mě defacto takovým tréninkem na ty skutečně užitečné / důležité a v práci pomáhající, již teď (jak jsem již někde asi psal) mi uspořily skoro polovinu mého pracovního času a zvládám tak i jinou práci kterou bych dělat nemusel a která by dříve byla nemyslitelná.
To co vidíš na té dvoustránce je jakási informativní inovace a zcela jedno jakou jsem si s tím ne/dal práci, prostě je to shrnutí faktů dle nějakého vloženého "manuálu" a hozeno do poznámkového bloku.
Aplikace je ve skutečnosti "živá", s listy se nechá hýbat, tvoří skutečný stín a myslím, že by nedalo ani moc práce ty stránky místo rolování reálně obracet, vše na tom obrázku je editovatelné a to jak po stránce vizuálu tak textově.
Zde na fóru je to pouze obrázek což jí dost ubírá, ale v rámci podané informace to dle mě nevadí.
A ano výsledek sem vkládám sám  4

[Obrázek: sXq1fBN.jpeg]

[Obrázek: tbbDeAP.jpeg]

[Obrázek: OelDueG.jpeg]

[Obrázek: FJfKBOU.jpeg]
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 10.9.2025, 7:52
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od smazany_uzivatel - 02.11.2025, 17:11
RE: Vstupuje Ai -- stvořená "inteligence" - od Rossi D - 18.2.2026, 19:41

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)