před 9 hodin(y)
Tak já nevím, ale snad kromě web browseru by všechny obvyklé doplňky měly na CE fungovat. Skylink nevím, ten by měl plnohodnotně běžet jen na systému s L1 a to Windows učitě nebude. Ale to ti asi řeknou v příslušném tématu tady na fóru, já ho nesleduji, Skylink mě nezajímá. Jinak Kodi na Windows funguje dobře, ale na některé věci musíš zapomenout, zejména kolem videa (např. DV, HDR+, ...), a tak jak píšeš, u některých to bude trochu víc komplikací, resp. práce.
Já např. Kodi na Windows používám a kromě zmíněných omezení s přehráváním videa, vše ostatní funguje dobře, ale používám ho jen na test (mám na testovacím sztroji všechny Kodi od verze 17), případně čas od času když pracuji ve Windows a chci si něco z Kodi na tom stroji s Windows pustit. Tak ho používají i ostatní v domácnosti. Jinak ale máme doma všechny produktivní verze na CE/LE.
Já např. Kodi na Windows používám a kromě zmíněných omezení s přehráváním videa, vše ostatní funguje dobře, ale používám ho jen na test (mám na testovacím sztroji všechny Kodi od verze 17), případně čas od času když pracuji ve Windows a chci si něco z Kodi na tom stroji s Windows pustit. Tak ho používají i ostatní v domácnosti. Jinak ale máme doma všechny produktivní verze na CE/LE.