Doplním že RetrOrangePi obsahuje i OpenELEC od @jerneje, který je použitelnější než Kodi 17 v Alpha verzi..... RetrOrangePi mám krátce otestováno, a zdá se mi že pohyb v menu o něco pomalejší než v případě RetroPie, jinak testované hry (NES, SNES, Mega Drive, PSX ) fungovali bez problému. Vyhodou je že lze i přepínat do desktopového prostředí, kde najdete Armbian.
Určitě, ale doporučuji vyzkoušet OS Debian, Lubuntu a Armbian. Na OPi chodí poměrně svižně a pro základní práci jsou dostačující.
Včera mi ještě dorazil dálkový ovladač z ebay (120kč) a běhá naprosto bezproblémově , odzkoušený je i na RPi a navíc jsou funkční všechna tlačítka:
@baron100 - moc pěkné krabička, šikula
. S LibreELEC 8 na OPi nemám zkušenosti a abych řekl pravdu lépe se mi pracuje s Kodi 16.1, u kterého jsem zůstal i na RPi2.
Určitě, ale doporučuji vyzkoušet OS Debian, Lubuntu a Armbian. Na OPi chodí poměrně svižně a pro základní práci jsou dostačující.
Včera mi ještě dorazil dálkový ovladač z ebay (120kč) a běhá naprosto bezproblémově , odzkoušený je i na RPi a navíc jsou funkční všechna tlačítka:
@baron100 - moc pěkné krabička, šikula
RPi 4B - LibreELEC
RPi Zero W - LibreELEC
RPi Zero W - LibreELEC