11.1.2018, 22:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.1.2018, 4:07 uživatelem mobilemanic.)
otava5: okolo 4Mbit, na tu českou bídu nic moc, ale na 40" TV jakž takž koukatelné... furt lepší než to co lítá v SD na anténě...
Ale teď jsem objevil problém, limit je tři spojení na účet - běží mi tři nahrávky a mam útrum, čtvrtej program nepustim
U toho sledovaniTV se mi tohle neprojevilo, ale zase tam se k HD v nějaké rozumné playlistové podobě nedostanu :/
//EDIT: To Kuki má na ČT Sportu 11 Mbit, tedy vlastně nativní stream jaký jim lítá v domácím Netboxu, přímo s hlavičkou od ČT (takže to asi takhle dostávají)... Což je super. Musím projít nabídku Kuki a případně přejdu k nim :-)
Ale teď jsem objevil problém, limit je tři spojení na účet - běží mi tři nahrávky a mam útrum, čtvrtej program nepustim
U toho sledovaniTV se mi tohle neprojevilo, ale zase tam se k HD v nějaké rozumné playlistové podobě nedostanu :///EDIT: To Kuki má na ČT Sportu 11 Mbit, tedy vlastně nativní stream jaký jim lítá v domácím Netboxu, přímo s hlavičkou od ČT (takže to asi takhle dostávají)... Což je super. Musím projít nabídku Kuki a případně přejdu k nim :-)