Bráchovi to jede na OPi přes HDMI CEC - to jsme zjistili naprostou náhodou, protože hrábnul na ovladač od telky a fachalo to. Ale pracuje to nějak záhadně - chvilku to funguje OK, pak třebas mačkáš a pár sekund třebas ani ťuk. Podle mě je to tím, že je to infra. To je zkrátka pro nějaké větší "ťukání" naprosto nevhodné. Když potřebuješ přepnout na TV obyč. program, tak si dáš tu práci a na ten jeden čudl to zkrátka na tu televizi namíříš a zmáčkneš. Ale na ovládání KODI nemá nikdo trpělivost "hajlovat" minutu s ovladačem před TV. Takže to má brácha beztak na wireless ovladač (non-infra) z aliexpressu.
bbaronovo nastavení, to je co? Já jsem v SC pluginu jen nastavil login a heslo, nic víc, a jede to. Dost mi tam ale vadí furt ta nekonečná hláška o tom, že se plugin musel aktualizovat na novou verzi - to mě nezajímá a nevím proč to pořád vyjukne. Kdyby se to aktualizovalo třebas 1x za 3 měsíce, tak neřeknu, ale to snad vyskakuje 2-3x do týdne.
bbaronovo nastavení, to je co? Já jsem v SC pluginu jen nastavil login a heslo, nic víc, a jede to. Dost mi tam ale vadí furt ta nekonečná hláška o tom, že se plugin musel aktualizovat na novou verzi - to mě nezajímá a nevím proč to pořád vyjukne. Kdyby se to aktualizovalo třebas 1x za 3 měsíce, tak neřeknu, ale to snad vyskakuje 2-3x do týdne.