(13.4.2018, 12:01)astv Napsal(a): A zkoušel jsi taky jiný kabel?
zkoušel - píšu v dotazu
(13.4.2018, 12:16)Petrvald Napsal(a): Není třeba RPi zapojené do jiného vstupu HDMI než je zobrazeno v TV ? Například RPi zapojené do HDMI 1, ale TV zobrazuje HDMI 2, tudíž žádný signál..zkoušel jsem přepínat všechny vstupy, zkoušel jsem přepojovat do všech vstupů kabel... nic
Zkus ještě zapsat parametr do config.txt, který vynutí posílání dat přes HDMI:
Kód:hdmi_force_hotplug=1
parametry zapisovat neumím
(13.4.2018, 8:11)meda Napsal(a): Tvé popisy funkcí a NEfunkcí nemají logický průnik. Buď někde děláš chybu, nebo nezkoušíš se stejnými podmínkami.
Vyzkoušej z NB stejné zobrazení, jako dává RPi 3, 1920x1080-60p. Nebo z NB vyzkoušej všechna rozlišení.
Vyzkoušej vypnout TV a pak ještě odpojit od zásuvky na 5 minut. (Mně se takhle podařilo obnovit zbloudilou funkci CEC.)
No ještě jednou k NEfunkcím... Jednou z 20 pokusů různých zapojení se obraz z rpi objevil, ale po cca 30 minutách se vše opět vrátilo do stavu "nezobrazuji".
V NB jsem vyzkoušel všechna nabízená rozlišení - vše se v TV zobrazovalo - nebyl jediný problém...
2x RPi3 - OpenELEC 6.03 → Kodi 16.1 \ 1x PC - Windows 10 → Kodi 16.1 \ 1x Acer Iconia - Kitekat 4.4.4 → Kodi 16.1