28.8.2018, 9:43
Nechci vám do toho házet vidle, ale zamrzání menu a internet? Jedině tak, že právě poběží něco, co přes ten internet komunikuje a zatíží to CPU a obsadí paměť. Ale pak nejde o zmrzání menu ale o prosté maximální využití CPU nebo obsazení paměti, takže na obsluhu ostatních procesů už nezbývá čas nebo prostor v paměti. Také bude samozřejmě hodně záležet na skinu a jeho paměťové i výpočetní náročnosti.
Já osobně bych se ještě podíval na aktuální stav využití RAM. Ideálně tedy debug, nechat si na obrazovce vypisovat využití CPU a MEM a ověřit, jestli mezi "zamrzáním menu" a hodnotami využití není nějaká souvislost. A co cache? Není v paměti a nastavená příliš progresivně?
Samozřejmě bych ani nevyloučil chybu paměti, o které už psal @meda, ale to by byla hodně velká náhoda. Každopádně, neexistuje na paměť nějaký HW test?
Já osobně bych se ještě podíval na aktuální stav využití RAM. Ideálně tedy debug, nechat si na obrazovce vypisovat využití CPU a MEM a ověřit, jestli mezi "zamrzáním menu" a hodnotami využití není nějaká souvislost. A co cache? Není v paměti a nastavená příliš progresivně?
Samozřejmě bych ani nevyloučil chybu paměti, o které už psal @meda, ale to by byla hodně velká náhoda. Každopádně, neexistuje na paměť nějaký HW test?
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.